Έκλεισε οριστικά το δίδυμο Νιφλή - Φώσκολου για τη ζώνη 05.00-07.00 στο Open. Το μεγάλο ερώτημα πλέον έγκειται στο πρόσωπο που μαζί με τον Παναγιώτη Στάθη θα καλύψει το δεύτερο μισό της πρωινής ενημέρωσης του καναλιού της Παιανίας. Στην εξίσωση αυτή παίζουν δυνατά τα ονόματα των Δημήτρη Καμπουράκη και Ευλαμπίας Ρέβη, χωρίς να αποκλείεται η ταυτόχρονη παρουσία και των τριών στον αέρα, αλά ΣΚΑΪ.

Διευρυμένος ρόλος

Αν ολοκληρωθεί η μετακίνηση της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ, τότε δεν αποκλείεται η Ιωάννα Μαλέσκου να έχει πολύ πιο διευρυμένο ρόλο στον ΑΝΤ1 από αυτόν της απλής συμπαρουσιάστριας του Λιάγκα.

Στην οικογένεια του MEGA

Η πολύπειρη πολιτική συντάκτρια και ραδιοφωνική παραγωγός του «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» 90,1 FM Χριστίνα Κοραή θα βρίσκεται από τις 22 Αυγούστου στη μεγάλη οικογένεια του Mega, καθώς θα αποτελεί επίλεκτο στέλεχος της πολύ επιτυχημένης εκπομπής «LiveNews» του Νίκου Ευαγγελάτου. Στο πλαίσιο αυτό, θα καλύπτει με τη διαχρονική της εγκυρότητα το κυβερνητικό ρεπορτάζ σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη πολιτική χρονιά.

Μεταφέρονται οι «Αταίριαστοι»

Ο Γιάννης Κολοκυθάς, που τελικά παραμένει στον ΣΚΑΪ λόγω του γεγονότος ότι έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, αναλαμβάνει το δίωρο 06.00-08.00 στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Οι «Αταίριαστοι» μεταφέρονται στις 15.00 με 17.00 ή στο 16.00 με 18.00, επειδή θα χρειάζονται χρόνο για να μετακινηθούν στο Φάληρο από το στούντιο της εκπομπής τους

Νέες εξελίξεις

Για το τέλος της προσεχούς εβδομάδας προσδιορίζουν οι γνωρίζοντες τα σχετικά παρασκήνια τυχόν νέες εξελίξεις στο σίριαλ του ενδιαφέροντος των Μπακοκαϋμενάκηδων για το ACTION24. Αυτό το διάστημα «τρέχει» η διαδικασία του ελέγχου των οικονομικών στοιχείων του τηλεοπτικού σταθμού από την Deloitte.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 9 Ιουλίου 2022