Αύριο, Σάββατο 23 Ιουλίου, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας!

Διαβάστε:

ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
23.564 προσλήψεις

• Οι 16.894 θα γίνουν μέχρι τέλος του έτους
• Το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα εκδοθούν οι νέες προκηρύξεις για άλλες 6.670
• Ο προγραμματισμός που έχει σχεδιαστεί ανά υπουργείο, σε δήμους και περιφέρειες
• Οι προσθήκες θα αφορούν τακτικό προσωπικό
• Ολα όσα πρέπει να ξέρετε ανά οργανισμό με αναλυτικό γράφημα

Τα αίτια του φαινομένου
Γιατί ξανακάηκε η Αττική

Πού οφείλεται το γεγονός ότι το Λεκανοπέδιο γίνεται στάχτη κάθε καλοκαίρι
Τι λένε οι ειδικοί και οι ενδείξεις για εμπρηστικές επιθέσεις

Capital Product Partners
Σημαντική υπερκάλυψη για το νέο ομόλογο

Ο πρίγκιπας έρχεται με δώρα 4 δισ. ευρώ
Τι φέρνει ο Μπιν Σαλμάν στην Αθήνα την Τρίτη
Οι 18 επιχειρηματικές συμφωνίες και άλλες ιστορίες από τον Περσικό

Σύνδρομα
Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να... ρίξει την καρδάρα

Κώστας Σκρέκας, υπουργός Ενέργειας
«Θωρακίζουμε την ενεργειακή ασφάλεια και επάρκεια της χώρας»

Εξοπλισμοί
Ενας υπουργός σε ειδική αποστολή στην Ουάσινγκτον

Φάκελος
Σε αχαρτογράφητα νερά οι μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις

«Μπλε κάδοι»
Ζητούν αυξήσεις έως 1.600% εν μέσω οικονομικής κρίσης
_____________34_
secret__40_

Αυτό το Σάββατο τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορούν με τρεις μεγάλες προσφορές

Η μεγάλη εθνική προσφορά για την ελληνική γλώσσα συνεχίζεται στα Παραπολιτικά το Σάββατο 23/07 με το πολύτιμο εγχειρίδιο του Αχιλλέα Τζάρτζανου, «Συντακτικόν της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσης»

Τα Παραπολιτικά προσφέρουν στην ελληνική οικογένεια το πολύτιμο σχολικό εγχειρίδιο του σπουδαίου καθηγητή Αχιλλέα Τζάρτζανου, «Συντακτικόν της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσης». Ο Αχιλλέας Τζάρτζανος υπήρξε σπουδαίος φιλόλογος και γλωσσολόγος. Γεννήθηκε στον Τύρναβο το 1873 και πέθανε το 1946. Μετά τις πανεπιστημιακές σπουδές του στη Φιλοσοφική Σχολή, αναγορεύθηκε διδάκτωρ της φιλολογίας. Χρημάτισε Ελληνοδιδάσκαλος (1892-1900), Σχολάρχης (1901-1910), καθηγητής Γυμνασίου, Γενικός Επιθεωρητής Σχολείων (1914-1917), Εκπαιδευτικός Σύμβουλος (1917-1926), συγγραφέας διαφόρων επιστημονικών πραγματειών, γλωσσικών, λαογραφικών και διδακτικών βιβλίων. Η διάσημη αυτή έκδοση του συντακτικού των Αρχαίων Ελληνικών, που μεγάλωσε γενιές και γενιές Ελλήνων, περιέχει όλους τους συντακτικούς κανόνες της αρχαίας ελληνικής γλώσσας και αποτελεί ως τις μέρες μας τον καλύτερο οδηγό εκμάθησης των αρχαίων ελληνικών.
Μαζί


Μη χάσετε το β’ μέρος από το νέο βιβλίο «ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ, ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ & ∆ΙΑΤΡΟΦΗ» από τον κορυφαίο διατροφολόγο Δημήτρη Γρηγοράκη.

Το δεύτερο μέρος προσφέρει σημαντικές διατροφικές συμβουλές για την ουσιαστική αντιμετώπιση δύο μεγάλων ομάδων αυτοάνοσων διαταραχών όπως είναι οι ρευματικές παθήσεις και οι νόσοι του γαστρεντερικού συστήματος. Αναφορικά με τα ρευματικά αυτοάνοσα παρουσιάζονται διεξοδικά η ρευματοειδής αρθρίτιδα, το σύνδρομο Sjögren, ο συστηματικός ερυθηματώδης λύκος, η ρευματική πολυμυαλγία, το συστηματικό σκληρόδερμα και η ινομυαλγία. Σχετικά με τις αυτοάνοσες παθήσεις του γαστρεντερικού, αναλύονται η αυτοάνοση γαστρίτιδα και η κοιλιοκάκη. Είναι βέβαιο πως η επιστήμη της διαιτολογίας - διατροφολογίας μπορεί να προσφέρει στις παραπάνω διαταραχές μια πολύ σημαντική βοήθεια στην περιεκτική και ολιστική αντιμετώπισή τους. Ανακαλύψετε την κατάλληλη για κάθε περίπτωση διατροφική αγωγή και προστατεύστε αποτελεσματικά την υγεία σας!
&

Ενα κουπόνι με 50% έκπτωση στο εισιτήριό σας για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του υπερσύγχρονου υδάτινου πάρκου Splash Waterpark στον Ισθμό Κορίνθου!

Το καλοκαίρι έφτασε!!! Είστε έτοιμοι για απίθανα παιχνίδια μέσα στο νερό;
Τα Παραπολιτικά σάς προσφέρουν όλο το καλοκαίρι ατελείωτες βουτιές στο πιο σύγχρονο υδάτινο πάρκο της Ελλάδας! Βρείτε το κουπόνι μέσα στην εφημερίδα που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 10/06 και αποκτήστε 50% έκπτωση στο εισιτήριό σας, από Δευτέρα έως Παρασκευή, για τις μαγικές νεροτσουλήθρες του Splash Water Park, που βρίσκεται στον Ισθμό της Κορίνθου πλησίον ΚΤΕΛ Πελοποννήσου. Ένας ιδανικός προορισμός για απόδραση μόλις 40 λεπτά από την Αθήνα! Το κουπόνι ισχύει για έως 4 άτομα.

Το Splash WaterPark Isthmos είναι ένας πλήρως ανακαινισμένος και ειδικά διαμορφωμένος χώρος 30.000 τ.μ. Το μοναδικό αυτό υδάτινο πάρκο που βρίσκεται στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρει ηρεμία, χαλάρωση και ξέφρενο παιχνίδι τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας, νεροτσουλήθρες ευρωπαϊκών προδιαγραφών για κατάβαση με μικρή ή μεγάλη ταχύτητα, με ή χωρίς σαμπρέλα (tube) που πληρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, πισίνες διαφόρων μεγεθών για μικρούς κ μεγάλους, τεχνητό ποτάμι για relax με νερό που ανανεώνεται και φιλτράρεται καθημερινά. Εστιατόριο, Μπαρ με εξωτικά κοκτέιλ, παγωμένα αναψυκτικά, λαχταριστά γλυκά και παγωτά είναι στην διάθεση σας για να σας χαρίσουν μια απολαυστική ημέρα. Ξαπλώστρες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με σκίαση, αποδυτήρια, ντους και δωρεάν χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμα για την μέγιστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Σημαντική προσοχή έχει δοθεί στην ασφάλεια των μικρών μας φίλων. Ακολουθούμε με υπευθυνότητα και συνέπεια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς λειτουργίας για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων μας. Μερικά από τα μέτρα που έχουμε πάρει είναι η απολύμανση στις ξαπλώστρες και όλα τα έπιπλα κήπου, η διατήρηση ειδικού συστήματος απολύμανσης στα αποδυτήρια και στις τουαλέτες και συνεχείς μετρήσεις του χλωρίου σε όλες τις πισίνες ανά τέσσερις ώρες. Γιατρός βρίσκεται στο χώρο καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ειδική ναυαγοσωστική ομάδα είναι σε ετοιμότητα για την ομαλή λειτουργία του πάρκου και την προστασία των επισκεπτών. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλαρώσει και αφεθείτε στη μαγεία της ταχύτητας ανεβάζοντας την αδρεναλίνη σας στα ύψη.
Τηλ. Επικ. : 27410 71000, 6970389999