Σε περίπου έναν μήνα ξεκινά η νέα τηλεοπτική σεζόν και οι παρέες που θα βλέπουμε στη μικρή οθόνη έχουν αρχίσει να δημιουργούνται.

Μεταξύ αυτών, και το Star ανακοίνωσε ήδη το τηλεοπτικό δίδυμο που θα αναλάβει την παρουσίαση του Breakfast@star από την ερχόμενη σεζόν.

Ειδικότερα, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου έρχονται στον τηλεοπτικό αέρα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, για να αναλάβουν την πρωινή ζώνη του Star.

Η επίσημη ανακοίνωση του Star ανέφερε:

«Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στην tv, η Ελένη και ο Ετεοκλής από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα αναλάβουν την παρουσίαση του καθημερινού, ψυχαγωγικού Breakfast@Star. Θα υποδέχονται καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό από το ανανεωμένο πλατό με την ίδια ακριβώς διάθεση, που θα το έκαναν και στο σαλόνι τους σπιτιού τους, με ζεστασιά, αγάπη, αμεσότητα, θετική διάθεση, ειλικρίνεια, χαλαρότητα, αισιοδοξία! Το Star καλωσορίζει την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στο δυναμικό του και τους εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία!»


Τα πρόσωπα «έκπληξη»

Λίγα έχουν γίνει γνωστά σχετικά με τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν το αγαπημένο ζευγάρι στη νέα τους τηλεοπτική στέγη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η αστρολόγος Άση Μπήλιου αναμένεται να «λέει» τα ζώδια στο ζευγάρι από το Σεπτέμβριο.

Υπάρχουν όμως, ακόμη δύο πρόσωπα «έκπληξη» που αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση.

Ο λόγος για την Λιλή Πυράκη, η οποία βρισκόταν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκης την προηγούμενη σεζόν. Η δημοσιογράφος ενημέρωνε καθημερινά μέσω της εκπομπής «Ελένη» για τα νέα της διεθνούς showbiz. Η παρουσία της συνήθως ήταν από το Λονδίνο όπου μένει και κάποιες φορές από το τηλεοπτικό πλατό.

Ωστόσο, υπάρχει κι ένα ακόμη πρόσωπο, που αποτελεί μεγάλη «έκπληξη».

Το πρόσωπο «έκπληξη» αναμένεται να είναι η Ελένη Καστάνη. Η αγαπημένη ηθοποιός πέρασε τον Ιούλιο από δοκιμαστικό και φαίνεται να ενθουσίασε τους ανθρώπους της παραγωγής με το χιούμορ της.