Ηγέτης της αθλητικής ζώνης του MEGA παραμένει και φέτος η ζωντανή και ελεύθερη μετάδοση των αγώνων της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης, UEFA Champions League, κάθε Τετάρτη βράδυ.

Η αθλητική δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού θα δίνει και φέτος το πιο πλήρες και εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ για όλα τα αθλητικά γεγονότα μέσα από τα δελτία ειδήσεων ενώ οι αθλητικές εκπομπές «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE» και «UEFA Champions League Magazine» θα περιλαμβάνουν highlights, ανάλυση και όλα τα τελευταία νέα από την αγωνιστική δράση των ελληνικών και μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Uefa Champions League κάθε Τετάρτη στο MEGA

Τη σεζόν που μας πέρασε, το μεγάλο κανάλι έφερε το UEFA Champions League ξανά στα σπίτια των τηλεθεατών. Κορυφαία στιγμή που καταγράφηκε και στους πίνακες τηλεθέασης ήταν ο τελικός της διοργάνωσης στις 28 Μαΐου ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης, που σημείωσε 40,3% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 37,6% στο γενικό σύνολο, καθηλώνοντας κατά μέσο όρο 1.385.174 τηλεθεατές.

Στην ίδια κατεύθυνση, το MEGA, από τις 10 Αυγούστου 2022 με τη μετάδοση του UEFA Super Cup ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Άιντραχτ Φρανκφούρτης συνεχίζει και φέτος να προσφέρει το καλύτερο θέαμα ως το μόνο ιδιωτικό ελεύθερο κανάλι που έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων του UEFA Champions League. Συγκεκριμένα, κάθε Τετάρτη βράδυ, το μεγάλο κανάλι μεταδίδει ζωντανά τον κορυφαίο αγώνα της βραδιάς μαζί με ειδικές Pre και Post Game εκπομπές. Πριν και μετά από κάθε αγώνα, ενημερωνόμαστε για την προετοιμασία των ομάδων για τα κρίσιμα ευρωπαϊκά τους ραντεβού, παρακολουθούμε την πρωτοποριακή τρισδιάστατη ανάλυση των φάσεων των αγώνων και απολαμβάνουμε εκτενή στιγμιότυπα από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

Ακόμη, το «UEFA Champions League Magazine» έρχεται κάθε εβδομάδα με αποκλειστικές συνεντεύξεις, γκολ, καλύτερες φάσεις, αναλύσεις και όλα τα παραλειπόμενα της διοργάνωσης, μαζί με αφιερώματα από τις καλύτερες στιγμές του UEFA Champions League.

Super Μπάλα LIVE

To καθιερωμένο ραντεβού των τηλεθεατών με την αθλητική επικαιρότητα είναι κάθε Κυριακή στο MEGA με τη σέντρα να έχει οριστεί για την Κυριακή 21 Αυγούστου στις 24:00.

Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE» μαζί με σημαντικούς καλεσμένους στο στούντιο καλύπτει την αγωνιστική δράση από όλα τα σπορ με πλούσιο ρεπορτάζ και εύστοχο σχολιασμό.

Κάθε Κυριακή βράδυ, η εκπομπή κάνει κερκίδα προβάλλοντας τις καλύτερες στιγμές από τις αναμετρήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος, παρουσιάζει όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις και προσφέρει γκολ και θέαμα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Την εκπομπή παρουσιάζουν ο Γιώργος Χελάκης και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος. Μαζί τους η Σοφία Αλατζά.