Πρεµιέρες στην ψυχαγωγία για το Mega, το οποίο ετοιµάζεται για ακόµα µία σεζόν να πρωταγωνιστήσει στον πίνακα τηλεθέασης, κατακτώντας την κορυφή.

Τα Σαββατοκύριακα θα έχουν τη σφραγίδα της Σίσσυς Χρηστίδου, που έκανε πρεμιέρα το Σάββατο στις 09.50 µε την εκποµπή της «Χαµογέλα και πάλι» και την παρέα της, τον Παύλο Σταµατόπουλο, την Ελένη Βουλγαράκη και τον Νίκο Συρίγο.

Μαζί θα ενηµερώνουν, θα σχολιάζουν, θα διασκεδάζουν και θα περνούν µε τους τηλεθεατές πρωινά ξεχωριστά. Μια «δεµένη» παρέα, που αντιµετωπίζει µε αισιοδοξία τα σηµαντικά, αλλά και τα πιο ανέµελα. Από τη ∆ευτέρα ξεκινούν και οι καθηµερινές εκποµπές του Μεγάλου Καναλιού. Νωρίς-νωρίς, στις 08.00, η Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε δυναμικά το πρωί της Δευτέρας, µε το «Mega Καληµέρα»! Με τη χαρακτηριστική της ευθύτητα, τον αφοπλιστικό λόγο και το χιούµορ της, η Ελεονώρα Μελέτη θα βάλει και φέτος τη σφραγίδα της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη.

Μαζί της, ο έµπειρος Κώστας Τσουρός µε τις εύστοχες τοποθετήσεις του. Την παρέα συµπληρώνουν µε την καλύτερη διάθεση η Αννα Ζηρδέλη, το νέο πρόσωπο στην οµάδα του «Mega Καληµέρα», και ο πάντα αισιόδοξος Θανάσης Πάτρας. Την πολιτική επικαιρότητα θα σχολιάζει η Χριστίνα Κοραή.

Για τρίτη χρονιά

Τη σκυτάλη πήρε η ∆ανάη Μπάρκα, που ξεκίνησε για τρίτη σερί χρονιά στις 10.50! Το κορίτσι που ξεχωρίζει για τον αυθορµητισµό, το θερµό ταµπεραµέντο και την αληθινή της προσέγγιση στα γεγονότα θα είναι και φέτος η καθηµερινή συντροφιά των τηλεθεατών. ∆ίπλα της θα βρίσκονται ο Αρης Καβατζίκης, η ∆έσποινα Καµπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν. Η Βίκυ Παγιατάκη θα ενηµερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις της ηµέρας και ο σεφ Τίµος Ζαχαράτος έρχεται µε συνταγές και ιδέες που θα κάνουν πιο νόστιµο το τραπέζι µας. Πρεµιέρα και για την Ελένη Μενεγάκη, που ετοιµάζεται πυρετωδώς για τις 5 Σεπτεµβρίου. Από τη ∆ευτέρα στις 13.30 η «Ελένη» έρχεται στο Mega για δεύτερη σεζόν, ανανεωµένη, µε παλιούς και νέους συνεργάτες σε ευτυχή συνύπαρξη. Με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, τον Σάββα Πούµπουρα, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, τη Νάνσυ Νικολαΐδου και τον ∆ηµήτρη Ουγγαρέζο συζητούν για όλα, σχολιάζουν, ενηµερώνουν.

Ο Γιώργος Τσούλης και ο Γιώργος Παπακώστας µαγειρεύουν στην κουζίνα της «Ελένης» συνταγές που θα νοστιµέψουν το καθηµερινό τραπέζι. Τέλος, ο d.j. ∆ηµήτρης Μουτσούλας δίνει τον πιο ευχάριστο ρυθµό µε τις µουσικές επιλογές του.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 3/9