Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Αντιγόνη Νεοφύτου υποδύονται τον Μάνο και την Μαρίνα, ένα τηλεοπτικό ζευγάρι που έχει περάσει από χίλια κύματα. Οι ηθοποιοί αποκάλυψαν πως το κοινό τους θέλει απεγνωσμένα μαζί, με τον Τάσο Ιορδανίδη να δηλώνει πως στον β’ κύκλο της αγαπημένης σειράς του MEGA «Η γη της Ελιάς» οι τηλεθεατές θα δουν τον έρωτα του ζευγαριού να δυναμώνει μέρα με τη μέρα.

Με τους ήρωές που υποδύονται να έχουν να αντιμετωπίσουν αρκετά εμπόδια για να είναι μαζί, ο Τάσος Ιορδανίδης και η Αντιγόνη Νεοφύτου εξήγησαν ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που κρατούν το ζευγάρι ενωμένο.

«Να στηρίζει ο ένας τον άλλον, να υπάρχει όμως και η ελευθερία μέσα στη σχέση, δηλαδή να μην πνίγεις τον άλλον. Να τον αποδέχεσαι όπως είναι», είπε η Αντιγόνη Νεοφύτου.

«Ο σεβασμός, να θαυμάζεις τον άλλον. Να περνάς καλάς, να γελάς…», συμπλήρωσε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν μεγάλη χημεία στην κάμερα, με τον τηλεοπτικό Μάνο να νιώθει τυχερός που έχει γνωρίσει την Αντιγόνη Νεοφύτου.

«Είναι τρελοκομείο μεγάλο, αλλά με ευαίσθητη ψυχή. Αυτό που εκτίμησα ήταν η ανοιχτωσιά της. Παρά τη συστολή της ήταν ανοιχτή και ρωτούσε συνέχεια. Έχει αγωνία για να είναι καλή, είναι πολύ πειθαρχημένη και είμαι τυχερός που την έχω γνωρίσει», δήλωσε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Οι αποκαλύψεις για τον β’ κύκλο της «Γης της Ελιάς»

Την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα ο πολυαναμενόμενος β’ κύκλος της «Γης της Ελιάς» στις 21:00. Το πρώτο επεισόδιο αναμένεται να κρατήσει την αγωνία των τηλεθεατών στα ύψη, καθώς θα πιάσει το νήμα της ιστορίας από εκεί που τελείωσε ο πρώτος κύκλος, με τη σύλληψη της Αθηνάς.

Όπως αποκάλυψε ο Τάσος Ιορδανίδης, στο πρώτο επεισόδιο του β’ κύκλου οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την πολύκροτη δίκη της Αθηνάς, χωρίς όμως να αποκαλύπτει ποια θα είναι η έκβαση της δίκης. Ακόμη, στη «Γη της Ελιάς» φθάνει ένα πρόσωπο που ήρθε για να μείνει…

Το πρώτο επεισόδιο θα επικεντρωθεί σε πολλές ιστορίες των αγαπημένων ηρώων και μεταξύ αυτών θα δούμε τον γάμο της Μαρίνας και του Μάνου.

«Παντρεύονται επειδή είναι ερωτευμένοι. Δεν παντρεύονται για την Αγγελική, επειδή όντως αγαπιούνται», τόνισε η Αντιγόνη Νεοφύτου.

«Η Αγγελική θα αγαπήσει την Μαρίνα και τον Μάνο σαν πραγματικούς της γονείς και οι ήρωες θα δεθούν με το παιδί. Είναι μία ιστορία που θα συγκινήσει πολύ!», συμπλήρωσε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ακόμη, οι τηλεθεατές θα δουν να… σιγοβράζει το love story του Στάθη και της Ιουλίας.

Ο Τάσος Ιορδανίδης έκανε και μία ακόμα αποκάλυψη για το νέο κύκλο της «Γης της Ελιάς», η οποία σχετίζεται με τις snuff δολοφονίες. Όπως εξήγησε ο ίδιος: «Όλες οι αστυνομικές ιστορίες που γράφονται κατά καιρούς – και ειδικά η ιστορία αυτή στην οποία θα αναλάβουν δράση ο Λυκούργος, ο… Ρωμαίος και η Ιουλιέτα μας, δηλαδή ο Φίλιππος και η Βασιλική – είναι ιστορίες που έχουν συμβεί και αποτελούν μέρος της εγκληματικής ειδησεογραφίας. Αυτή η περιπέτεια, αυτή η ιστορία, θα κάνει τους κακούς μας, τον Δημοσθένη και τον Κωνσταντίνο, να φανούν παιδάκια του δημοτικού!».

«Έβριζαν τον Κουράκο στις παραλίες»

Οι τηλεθεατές έχουν ταυτιστεί με τους ήρωες της «Γης της Ελιάς» και αυτό γίνεται φανερό από τις αντιδράσεις τους.

«Την ταύτιση του κόσμου την συνειδητοποιήσαμε έντονα το καλοκαίρι. Ερχόταν ο κόσμος και μας έβριζε τον Κουράκο στις παραλίες! Έχει πέσει ο κακομοίρης ο (Αλέξανδρος) Μαρτίδης στη συγκυρία ότι η Άντζελα Γκερέκου είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος και αυτό βγαίνει και στην οθόνη. Την συμπαθούν οι άνθρωποι και θέλουν να την υπερασπιστούν», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης.

 

Δείτε το βίντεο: