Με τίτλο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», η νέα κωμική σειρά του Mega κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στις 21.00, και φέρνει στην οθόνη μας τις σπαρταριστές ιστορίες τριών συνονόματων γυναικών, που ζουν η καθεμία τη δική της καθημερινότητα μέσα από καταστάσεις γνώριμες σε όλους μας.

Η πρώτη Μαίρη είναι η Βάσω Λασκαράκη. Λίγο πριν την ηλικία των 40. Είναι εφτά χρόνια παντρεμένη με τον Γιώργο (Κωνσταντίνος Γαβαλάς) και έχουν ένα παιδάκι πέντε ετών. Μαζί της θα ζήσουμε τις προκλήσεις ενός σύγχρονου γάμου, που απαιτεί από τη γυναίκα να είναι ταυτόχρονα σύντροφος, μητέρα, ευσυνείδητη επαγγελματίας, αλλά και ερωμένη. Η μητέρα του Γιώργου, η κυρία Βάσω (Φωτεινή Ντεμίρη), και οι κόντρες της με τη Μαίρη δεν βοηθάνε την κατάσταση, αλλά εκείνος έχει παρηγοριά τον κολλητό του, τον Πέτρο (Πάρις Θωμόπουλος). Η κολλητή της Μαίρης και σύζυγος του Πέτρου είναι η Μιμίκα (Σύλβια Δελικούρα). Σε εκείνη καταφεύγει η Μαίρη για όλα της τα προβλήματα. Η μητέρα της Μαίρης είναι η Ζορζέτα (Μαίρη Σταυρακέλλη). Με παλιά αστική καταγωγή, είναι εξαιρετικά πιεστική και κουραστική.

Η δεύτερη Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη), σαράντα και βάλε, ζει με τον άντρα της, τον Κώστα (Σπύρος Πούλης), και τα δύο τους παιδιά. Νοικοκυρά που «τρώγεται» με την πεθερά της (Πηνελόπη Πητσούλη) και τα λέει με τη φίλη της, Βιολέτα (Βάσω Γουλιελμάκη). Αγαπιούνται πολύ με τον άντρα της και έπειτα από 20 χρόνια γάμου πάνε μαζί για ντοκτορά στη συμβίωση.

Περίπου 35 ετών και ελεύθερη είναι η τρίτη Μαίρη (Νίκη Λάμη). Ψάχνει σύντροφο αλλά δεν βρίσκει. Τελικά, θα βρει δύο και δεν θα ξέρει ποιον να κρατήσει. Κολλητή της φίλη είναι η Μπέτυ (Αντιγόνη Νάκα), ενώ το αφεντικό της υποδύεται ο Μιχάλης Ρέππας. Η παρουσία του, αν και διακριτική, είναι αισθητή. Η μητέρα της Μαίρης είναι η Ιουλία (Κωνσταντίνα Βαρσάμη). Το αγόρι της Μαίρης είναι ο Γιάννης (Γιάννης Τσιμιτσέλης). Τα φτιάχνουν, χωρίζουν και τα ξαναφτιάχνουν. Υπάρχει βέβαια και o αντίζηλος του Γιάννη, ο Ηλίας (Μιχάλης Μιχαλακίδης), που τη διεκδικεί δυναμικά.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On time