Ξέσπασε η Αγγελική Νικολούλη χθες στο «Φως στο Τούνελ» στο Mega, όταν ξεκίνησε να μιλά για την σοκαριστική υπόθεση στα Σεπόλια, αποδίδοντας ευθύνες στην Πολιτεία για την ανυπαρξία πρόληψης αποφυγής τέτοιων φαινομένων. 

«Ξέρετε ποια είναι η μεγάλη απορία του κόσμου και αυτό που εισπράτουμε εμείς με τα μηνύματα του κόσμου; Είναι ότι ήταν ένα άρρωστο περιβάλλον, ας το πούμε έτσι, εκεί στην περιοχή. Δεν είναι το μόνο, υπάρχουν πάρα πολλά και κάποιοι κλείνουν τα μάτια και δεν τα βλέπουν στις γειτονιές τους. ή οι υπηρεσίες οι αρμόδιες των δήμων δεν πάνε παραπέρα να δούνε ποιος έχει πρόβλημα, ποια είναι τα προβλήματα, που μπορούν να οδηγηθούν κάποια παιδιά και κάποιες οικογένειες. Είναι φοβερό πράγμα αυτό πια», σημείωσε και συνέχισε: « Έχω βαρεθεί να ακούω ότι οι ιθύνοντες να είναι έκπληκτοι και να σοκάρονται μετά από τέτοιες αποκαλύψεις που βλέπουν το φώς. Δεν μπορώ αυτή την υποκρισία, έλεος. Γιατί τα ζούμε, δίνουμε αγώνα για όλα αυτά τα θηρία που κακοποιούν παιδιά, κι όμως δεν γίνεται τίποτα. Και αν κάποιον συλλάβουν, μετά ή θα βρεί κανέναν -μήν λέω και κουβέντες μεγάλες- θα βγεί από τα παρθυράκια της δικαιοσύνης. Για αυτό πρέπει να δούμε και την νομοθεσία, τι προβλέπει για όλους αυτούς τους βιαστές και τους παιδεραστές και πάει λέγοντας γι’ αυτά τα κυκλώματα που πρέπει να χτυπηθούν κατάστηθα».

Η Αγγελική Νικολούλη σημείωσε επίσης ότι «εδώ, έχω ακούσει ότι έβλεπαν τα παιδάκια παραμελημένα, εκεί στην περιοχή, είχαν ενημερώσει κάποιες αρχές, γιατί δεν πήγαν κάποιοι να κάνουν κάτι; Γιατί περίμεναν να φτάσει η ιστορία εκεί; Δεν έβλεπαν το κοριτσάκι ότι πήγαινε συνέχεια, δεν έβλεπαν λεπτομέρειες, θες είναι συγγενείς, θες είναι γείτονες; Γιατί δεν έκαναν κάτι πριν; Και τώρα ξαφνικά όλοι έχουμε τρελαθεί, έχουμε σοκαριστεί, χτυπιόμαστε. Έλεος δηλαδή σε αυτή την κοινωνία», κατέληξε φανερά εκνευρισμένη.