Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας τοποθετήθηκε το πρωί της Κυριακής για τη διαδικτυακή κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και στη Σοφία Μουτίδου για τα σχόλια που έγιναν από τις δύο γυναίκες μέσω Instagram περί γυναικείας αλληλεγγύης.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας λοιπόν, εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του αναφορικά με την αντίδραση της Σοφίας Μουτίδου.

«Εγώ δεν έχω καταλάβει, η Σοφία Μουτίδου τι θέλει τελικά; Τι θέλει; Με τι θα είναι ικανοποιημένη; Να προσκυνάμε όλοι τα βίντεό της τα συγχυσμένα; Να καταλαβαίνουμε τι λέει; Τι θέλει να κάνει; Τον εισαγγελέα στην τηλεόραση; Όποτε κάποιος δεν παίρνει το μέρος της θα βγαίνει να τον κράζει με αυτό το βίντεο το τρομακτικό με την κάμερα στο πρόσωπο;», ανέφερε.

Υπενθυμίζεται ότι ένα στόρυ στο Instagram της Σοφίας Μουτίδου φαίνεται πως ήταν η αφορμή να «ανάψουν τα αίματα» μεταξύ της ηθοποιού και της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία απεικονιζόταν στη φωτογραφία μαζί με τη Δέσποινα Βανδή.

Η Σοφία Μουτίδου ανέβασε την εν λόγω φωτογραφία με το σχόλιο «λίγο ακόμα πρέπει» από κάτω και κάπως έτσι ξεκίνησε η κόντρα. Η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έδειξε να ενοχλείται αρκετά, έδωσε την δική της απάντηση.

«Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου; Της κάναμε κάτι: Την ενόχλησε κάτι στην φώτο; Γυναικεία αλληλεγγύη σου λέει μετά. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω. Καλό βράδυ», έγραψε η παρουσιάστρια.

Λίγο αργότερα η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση αναδημοσιεύοντας το σχόλιο ενός άλλου χρήστη, το οποίο ανέφερε ότι «η Μουτίδου πριν λίγο ανέβασε αυτό στον λογαριασμό της. Δεν καταλαβαίνω κάτι. Γιατί αυτή μπορεί να ξεβρακώνεται, να χώνει άντρες στα βυζι@ της στην παράστασή της ενώ κάποιες γυναίκες που και αυτές κάνουν ότι γουστάρουν (εδώ αισθητικές επεμβάσεις) τις κατακρίνει;» και συμπλήρωσε η ίδια: «Μουτίδου που σε βρίσκω πολύ ευφυή και με χιούμορ άνθρωπο, όταν φωνάζουμε “να πεθάνει ο ρατσισμός” δεν απαντάμε-κάνουμε ρατσισμό. Από εμένα είναι φάουλ».

Φυσικά, όλα αυτά δε θα μπορούσαν να μείνουν αναπάντητα από τη Σοφία Μουτίδου, η οποία ανέβασε ένα βίντεο με αιχμηρή απάντηση.

«Εγώ δεν καταλαβαίνω. Εγώ έγραψα λίγο ακόμα πρέπει στη φωτογραφία, το μυαλό σας πού πήγε εσάς; Και στο επόμενο στόρυ κάνει αναπαραγωγή του σχολίου ενός άνδρα. Κατκεν πού είναι η αλληλεγγύη σου όταν μιλάνε άσχημα για μένα; Πού είναι η γυναικεία σου αλληλεγγύη κάθε μεσημέρι που θάβεις ένα κάρο κόσμο;» είπε η ηθοποιός.