Χαμός έγινε χθες στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM, καθώς στο τέλος της βραδιάς και συγκεκριμένα την ώρα που η Βίκυ Καγιά πήγε να ανακοινώσει την κοπέλα με την καλύτερη λήψη, μια παίκτρια πήρε τον λόγο και είπε πως πρέπει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Ο λόγος για τη Νικόλ, η οποία με δάκρυα στα μάτια είπε πως ένα πρόβλημα υγείας ενός κοντινού της προσώπου θα την κρατήσει μακριά από το ριάλιτι και την στέλνει εκτάκτως Καναδά.

Οι κριτές προσπάθησαν να την μεταπείσουν, μιας και ήταν ένα από τα φαβορί, ωστόσο εκείνη είχε πάρει την οριστική της απόφαση, ενώ στην αρχή του επεισοδίου είδαμε μια ακόμη οικειοθελή αποχώρηση, ενώ στα προηγούμενα άλλες δύο.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα αποχώρησε οικειοθελώς η Αλεξία Κούβελα.


Η ανακοίνωση των κριτών για τις αλλαγές στο GNTM

Μετά τις δυο νέες αποχωρήσεις, οι τρεις κριτές βγήκαν εκτός εαυτού, μιας και δεν μπορούσαν με τίποτα να πιστέψουν ότι έχουν συμβεί τόσες οικειοθελείς αποχωρήσεις τις τελευταίες 15 ημέρες και πως οι κοπέλες πετούν αμέσως αυτήν την ευκαιρία, που ελάχιστες μόνο καταφέρνουν και έχουν.

Μάλιστα, αποφάσισαν ότι όλοι οι κανόνες θα αλλάξουν και ότι θα μπουν στο παιχνίδι κορίτσια, που είχαν αποδείξει το πόσο πολύ το θέλουν.