Όπως έχει ανακοινωθεί, η δεύτερη σεζόν του «House of the Dragon» των δικτύων HBO και Sky, πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2024, προκαλώντας αναστάτωση και εκνευρισμό στους θαυμαστές του πρίκουελ, που διαδραματίζεται 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του «Game of Thrones».

Αξίζει δε να σημειωθεί, πως το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν με τίτλο «The Black Queen», παρακολούθησαν περίπου 9,3 εκατομμύρια τηλεθεατές την Κυριακή το βράδυ στο καλωδιακό κανάλι του HBO και στο HBO Max.

Πρόκειται για το πιο επιτυχημένο φινάλε σειράς του HBO από τότε που ολοκληρώθηκε το Game of Thrones, το 2019, σημειώνοντας ρεκόρ με 19,8 εκατομμύρια θεατές.
DRAGON_2

Η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες για τη νέα σεζόν, ωστόσο, όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, τα γυρίσματα δεν αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

«Το House of the Dragon αποδεικνύεται ήδη επιτυχία στις αξιολογήσεις και προβλέπουμε ότι θα συνεχιστεί λόγω της συναρπαστικής αφήγησης και της απίστευτης παραγωγής. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μια δεύτερη σεζόν με τους τηλεθεατές μας στο Sky» ανέφερε ο Ζάι Μπένετ, Διευθύνων Σύμβουλος του δικτύου.
DRAGON_3

Σύμφωνα με πληροφορίες του Esquire, το καστ του «House of the Dragon» δεν θα αλλάξει, πέρα από τους χαρακτήρες που έχουν πεθάνει ήδη. Το δημοσίευμα αφήνει ωστόσο ένα «παράθυρο» ανοιχτό και τονίζει ότι δεν αποκλείεται η παραγωγή, να εκπλήξει τους θαυμαστές, αλλάζοντας τους χαρακτήρες και προσαρμόζοντάς τους στα νέα ηλικιακά δεδομένα.


Ακολουθεί spoiler

Για την ώρα οι θαυμαστές της σειράς είναι εκνευρισμένοι για την καθυστέρηση του δεύτερου κύκλου, μετά το εντυπωσιακό φινάλε του 10ου επεισοδίου. Το τελευταίο πλάνο της Ρενέιρα Ταργκάρυεν, αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για έναν μεγάλο πόλεμο, καθώς μετά τον θάνατο του γιου της, δεν είναι απίθανο η οργή να κυριεύσει την άλλοτε διαλλακτική και ήρεμη φύση της.

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις στο Twitter







Τι είναι το House of the Dragon;
Μετά το αμφιλεγόμενο τέλος του Game of Thrones, οι θαυμαστές έμειναν να αναρωτιούνται αν και πώς θα συνεχιζόταν το franchise.

Το HBO με τη νέα του παραγωγή έδειξε να στοχεύει στη στρατηγική «πολύ μεγάλο για να αποτύχει» και έτσι έχει καταβάλλει δεκάδες εκατομμύρια στην παραγωγή του House of the Dragon, ζωντανεύοντας ξανά τα βιβλία του συγγραφέα George RR Martin και ιδιαίτερα τα τελευταία κεφάλαια από το βιβλίο Fire & Blood.

Παρόλο που μια σειρά σίκουελ του Τζον Σνόου βρίσκεται σε εξέλιξη, ο κόσμος είναι πλέον έτοιμος να παρακολουθήσει το πολυαναμενόμενο πρίκουελ, που εξηγεί την παρακμή των Targaryens.

Οι θεατές βλέπουν τους δράκους τόσο στην ακμή τους, καθώς καλύπτουν τους ουρανούς, αλλά και παρακολουθούν τις στιγμές που έρχονται αντιμέτωποι με έναν από τους πιο καταστροφικούς πολέμους στην ιστορία του Westeros.


Πώς συνδέεται το House of the Dragon με το Game of Thrones;
Το House of the Dragon είναι μια σειρά που θα προσφέρει στο κοινό την ευκαιρία να δει μια διαφορετική εποχή του σύμπαντος του Game of Thrones.

Διαδραματίζεται 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα της αρχικής σειράς και συνδέεται μέσω των οίκων που είναι διασκορπισμένοι στο τοπίο του Westeros, των Starks, των Lannisters και των Targaryens. Το πρίκουελ κλειδώνει στον τελευταίο, καθώς αφορά στην κατάρρευση της δυναστείας.

Από τους χαρακτήρες του Game of Thrones δεν πρόκειται να εμφανιστεί κανείς, καθώς τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα οκτώ γενιές προτού η Daenerys «Mother of Dragons» Targaryen βρει τα τρία μικρά αυγά δράκου.