Σε μια εξοργιστική ανάρτηση, ενδεικτική του πώς αντιλαμβανόμαστε τον αθλητισμό στην Ελλάδα, προχώρησε το την Τετάρτη η Άννα Κορακάκη.

Η Ελληνίδα ολυμπιονίκης αναφέρθηκε στην υποδοχή που δεν έλαβε κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, ύστερα από την πρόκρισή της στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Την ανάρτηση αυτό σχολίασε μέσα από το Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης. Ο παρουσιαστής της εκπομπής απόρησε με την λογική του κόσμου, ενώ δήλωσε έξαλλος με την αντιμετώπιση προς την σπουδαία αθλήτρια.Ξέσπασε ο Κανάκης για την υποδοχή της Κορακάκη στην Ελλάδα

«Τι γίνεται εδώ γ@μώ την τρέλα μου. Είναι το ταλέντο αυτής της χώρας να σου προκαλεί γέλιο και θλίψη την ίδια στιγμή. Να μην σεβόμαστε.

Η Άννα που έχει κάνει όλα αυτά γυρνάει πίσω ενώ έχει προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τίποτα, νέκρα στο αεροδρόμιο. Γυρνάει ο Τσάκα Τσούκας και γίνεται μακελειό.

Αν ποτέ απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα, γιατί συμβαίνει αυτό το πράγμα σε αυτή τη χώρα, ίσως έχουμε και μία ελπίδα να πάμε μπροστά» είπε χαρακτηριστικά ο ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: