Με στόχο τόσο το Action24 όσο και το Attica να ξεκινήσουν το νέο, επικαιροποιημένο ειδησεογραφικό πρόγραμμά τους στις 14 Νοεμβρίου (το σχετικό χρονοδιάγραμμα αναδιαμορφώνεται συνεχώς), προχωρούν οι συνεργάτες των Μπάκου - Καϋμενάκη.

Ταυτόχρονα, έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για τη δημιουργία ραδιοφωνικού σταθμού, που θα πάρει το όνομα του ιστορικού Flash, o οποίος πλέον δεν εκπέμπει, ενώ ταυτόχρονα έχουν και τον έλεγχο της ιστοσελίδας flash.gr.

Όπως πληροφορείται το «S», αυτές τις ημέρες αναζητείται το πρόσωπο που θα αναλάβει να τρέξει το project του ραδιοφωνικού σταθμού, με τη φιλοδοξία να εκπέμψει πριν από τις εθνικές εκλογές και να είναι προσκείμενος φιλικά στον ΣΥΡΙΖΑ. Ήδη έγιναν τα πρώτα ραντεβού. Μάλιστα, στην προσπάθεια να τρέξουν γρήγορα οι διαδικασίες, μετέχουν ενεργά και πρόσωπα από την Κουμουνδούρου που θα ήθελαν ένα ειδησεογραφικό ραδιόφωνο φιλικό, το οποίο δεν θα έχει την κομματική στάμπα την οποία έχει το «Στο κόκκινο».

Για λόγους και οικονομικούς, αναζητείται τρόπος η στελέχωση του ραδιοφώνου να γίνει με κάποιο επιμίσθιο και από πρόσωπα που απασχολούνται ήδη ή θα προσληφθούν το επόμενο διάστημα στο Action24 και στο Attica. Κάτι τέτοιο, πάντως, είναι πρακτικά αρκετά δύσκολο, είτε γιατί κάποια από αυτά έχουν ήδη ραδιοφωνική στέγη (Χουδαλάκης, Κεχαγιά κ.ά.) είτε γιατί είναι δύσκολο να στελεχώσουν φιλοΣΥΡΙΖΑϊκό ραδιόφωνο λόγω γνωστών πολιτικών απόψεων (Υποφάντης).

Σκοντάφτει στις επιθυμίες

Παράλληλα, έχουμε και τις πρώτες τριβές, καθώς, όπως κυκλοφορεί στους διαδρόμους των υπό κατασκευή εγκαταστάσεων των δύο καναλιών στα Μελίσσια, ο Γιάννης Σαραντάκος, ο οποίος έχει ξεκινήσει πρώτος τη διαδικασία στελέχωσης του Action24, βρίσκεται σε συζητήσεις για την πιθανότητα να τεθεί επικεφαλής του συνολικού δημοσιογραφικού εγχειρήματος του ομίλου, κάτι που σκοντάφτει στις επιθυμίες άλλων μεγαλοστελεχών.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 29 Οκτωβρίου 2022.