Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η επάρκεια του Open σε επίπεδο αριθμού στελεχών, ενόψει του κρίσιμου διαστήματος και, φυσικά, των επερχόμενων εθνικών εκλογών.

Εκτός των άλλων, εσχάτως έχει προκύψει σημαντικό κενό στο οικονομικό ρεπορτάζ, αφού στις αποχωρήσεις των προηγούμενων μηνών προστέθηκε το όνομα του Χρήστου Σπανού, ο οποίος μετακομίζει στο Action24.

Το συγκεκριμένο τμήμα έχει αποδεκατιστεί κυριολεκτικά από το καλοκαίρι και μετά και, ως εκ τούτου, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος αναζητά περισσότερους του ενός οικονομικούς συντάκτες (αλλά και ελεύθερους ρεπόρτερ). Υπενθυμίζεται ότι παρελθόν από τον τηλεοπτικό σταθμό της Παιανίας αποτελεί εδώ και λίγες εβδομάδες και ο Βασίλης Τσεκούρας, ο οποίος, όπως αποκάλυψε πρώτη η στήλη, θα αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Action24.

Αναζήτηση λύσεων

Από εκεί και πέρα, ο επικεφαλής της ενημέρωσης του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη βρίσκεται σε φάση αναζήτησης λύσεων και στο μέτωπο των ειδησεογραφικών εκπομπών, όπου δεν θα πρέπει, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, να αποκλείεται και το σενάριο αλλαγών σε πρόσωπα.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 29 Οκτωβρίου 2022.