Έτσι, και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου η prime time του καναλιού παρέμεινε στην κορυφή της τηλεθέασης, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με σημαντική διαφορά.

Συγκεκριμένα, στο σύνολο του κοινού η prime time του MEGA κατέγραψε το πολύ υψηλό ποσοστό 27,8% και ξεπέρασε τον ανταγωνισμό κατά 13,7 και πλέον ποσοστιαίες μονάδες. Αντίστοιχα, στο δυναμικό κοινό 18-54, με ποσοστό 19,2% προπορεύτηκε κατά 7,4 και πλέον ποσοστιαίες μονάδες.

Η «Γη της ελιάς» διατήρησε τη δυνατή σχέση της με τους τηλεθεατές και κατέκτησε για μία ακόμα φορά την κορυφή της τηλεθέασης, σημειώνοντας ποσοστό 30,3% στο σύνολο του κοινού και 20% στο δυναμικό κοινό 18-54. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό το ποσοστό ανέβηκε στο εντυπωσιακό 44,7%. Η κάλυψη της σειράς ξεπέρασε τους 2 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Το «Μαύρο Ρόδο» καθήλωσε και αυτή την Κυριακή τους τηλεθεατές και παρέμεινε στην πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης. Η δραματική σειρά του MEGA σημείωσε ποσοστό 27% στο σύνολο του κοινού, με την κάλυψη να φτάνει τους 1,8 εκατομμύριο τηλεθεατές. Στο δυναμικό κοινό 18-54, το «Μαύρο Ρόδο» κατέγραψε ποσοστό 19,9%. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό η σειρά σημείωσε ποσοστό 38%.