Η Μαίρη Βυτινάρος κι ο coach Χρήστος Μπίρμπας έφτασαν στο σπίτι του GNTM μαζί με την training specialist της Dust+Cream, Μαρία Γρηγοροπούλουγια για να μάθουν τα υποψήφια μοντέλα τα μυστικά του σύγχρονου μακιγιάζ.

Στη συνέχεια ακολούθησε η δοκιμασία αποχώρησης, η οποία είχε αναφορές στη βασιλική ομορφιά, στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον. Η άφιξη στο location της φωτογράφισης συνοδεύτηκε από επιφωνήματα θαυμασμού, καθώς η βίλα, στην οποία φωτογραφήθηκαν, ήταν σαν ένα μικρό ανάκτορο.

Ο Τάσος Σοφρωνίου, ο Γιώργος Καράβας και ο Χρήστος Μπίρμπας, εξήγησαν στα μοντέλα πως η φωτογράφιση ήταν εμπνευσμένη από το στιλ της Μαρίας Αντουανέτας και πως το concept αφορούσε στην beauty campaign της «Dust+Cream».

Τα κορίτσια χωρίστηκαν σε τετράδες και χρειάστηκε να εκφράσουν τέσσερα συναισθήματα. Το ζητούμενο αποδείχθηκε δύσκολο, καθώς ορισμένα κορίτσια αδυνατούσαν να προσαρμοστούν στο περιβάλλον και στα props που είχαν γύρω τους στη φωτογράφισή τους.

Κάποιες έλαβαν διθυραμβικά σχόλια, ενώ άλλες προβλημάτισαν τους τρεις κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα για την απόδοσή τους στο διαγωνισμό.

Το μοντέλο, που σημείωσε τη χειρότερη επίδοση κι αποχαιρέτησε το διαγωνισμό του GNTM, ήταν η Γιέβα.

Η ίδια δεν άντεξε την πίεση και το βάρος που ένιωσε για την οικογένειά της και έχασε τις δυνάμεις της. Οι διασώστες μπήκαν αμέσως στο πλατό για να την εξετάσουν και σταδιακά επανήλθε.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: