Αγαπημένα και διαχρονικά σουξέ. Αυθεντικό νυχτερινό κέφι. Ζεστή ατμόσφαιρα με ουσιαστικές εξομολογήσεις.

Αυτά είναι τα βασικά συστατικά που θα μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά στο αποψινό «Σπίτι με το MEGA», την αγαπημένη μουσική εκπομπή που έγινε τηλεοπτική συνήθεια.

Η Ρούλα Κορομηλά, η παρουσιάστρια με την αδιαμφισβήτητη ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, απόψε, στις 21:00, υποδέχεται τον Αντύπα. Με αφορμή τα 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας του λαϊκού τραγουδιστή στη δισκογραφία, ξεφυλλίζουν το πλούσιο άλμπουμ της ζωής και της καριέρας του και παρέα με αξιόλογους καλεσμένους μάς χαρίζουν ξεχωριστές μουσικές στιγμές.

Δίπλα στον Αντύπα, θα βρεθούν ο Χρήστος Χολίδης, ο Γιάννης Ξανθόπουλος, η Ελεάνα Παπαϊωάννου και ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος. Special guest ο Γιώργος Αλκαίος. Σε μία ιδιαίτερα συγκινητική και «οικογενειακή» στιγμή, ο Αντύπας μοιράζεται τη σκηνή με τον γιο του Πρόδρομο και τραγουδάει για πρώτη φορά με την κόρη του Όλγα.

Και, φυσικά, σε αυτό το «σπίτι» υπάρχουν και οι προσωπικές εξομολογήσεις. Ο Αντύπας και οι εκλεκτοί καλεσμένοι ανοίγουν τη ψυχή τους στη φιλόξενη και εγκάρδια οικοδέσποινα Ρούλα Κορομηλά και μοιράζονται αναμνήσεις από τη ζωή και την καριέρα τους.

Και αυτό το Σαββατόβραδο το «Σπίτι με το MEGA» θα μας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά μετά μουσικής!