Το βράδυ του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου οι τηλεθεατές έμειναν στο «Σπίτι με το MEGA», γεγονός που αποτυπώθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης.

Στο σύνολο του κοινού, η αγαπημένη μουσική εκπομπή του MEGA κατέγραψε ποσοστό 17,6%, με την κάλυψη να ξεπερνά τους 2,3 εκατομμύρια τηλεθεατές. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό η εκπομπή σημείωσε το εντυπωσιακό ποσοστό 30,6%.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης μάγεψε με τα μοναδικά τραγούδια και τη φωνή του

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε τον λαϊκό ερμηνευτή Γιώργο Μαργαρίτη και τους εκλεκτούς καλεσμένους του (Κατερίνα Στανίση, Δημήτρη Σταρόβα, Ηλία Βρεττό, Ρία Ελληνίδου, Κωνσταντίνο Μαργαρίτη) αλλά και τους σημαντικούς μουσικοσυνθέτες Τάκη Σούκα και Θανάση Πολυκανδριώτη σε μία ξεχωριστή βραδιά με κέφι, συγκίνηση και καλή μουσική.

Το «Σπίτι με το MEGA» εντυπωσίασε και τους χρήστες του Twitter. Το #Spitimetomega βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των trends του Twitter από την αρχή της εκπομπής, ενώ, για ακόμα μία φορά, δεν έλειψαν τα θερμά σχόλια των χρηστών για τη σπουδαία οικοδέσποινα Ρούλα Κορομηλά.

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» τον Θοδωρή Φέρρη και τον Νίνο, σε μία μουσική συνάντηση φίλων με αγαπημένα τραγούδια.