Το J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη έχει μπει στην τελική ευθεία, καθώς σύντομα τόσο η κριτική επιτροπή όσο και το τηλεοπτικό κοινό θα μάθουν ποιο ζευγάρι θα είναι εκείνο που θα βρεθεί την φετινή σεζόν στην κορυφή.

Το βράδυ του Σαββάτου, μάλιστα, στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε για έναν ερασιτέχνη τραγουδιστή και τον επαγγελματία παρτενέρ του έμελλε να είναι η τελευταία φορά που θα ανέβαιναν στη σκηνή του λαμπερού σόου.

Όλοι έδωσαν για μια ακόμα φορά τον καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου να πάρουν την «ψήφο εμπιστοσύνης» κριτών και τηλεθεατών.

Έτσι, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκαν η Ιλάειρα Ζήση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο Λευτέρης Μητσόπουλος με την Λόλα και ο Πάνος Τριανταφύλλου με την Φωτεινή Δάρρα, ενώ στην τελευταία θέση ο Τόλης Παπαδημητρίου με την Μπέσσυ Αργυράκη.

Όπως πάντα, όμως, στο J2US το τηλεοπτικό κοινό έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για αυτό και ένα τέταρτο μετά τις 2 τα ξημερώματα, ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα για αυτήν την εβδομάδα.

«Δεν το πιστεύω! Υπάρχει μια μεγάλη ανατροπή! Αγαπημένα μου ζευγάρια, σήμερα δεν θα φύγει κανένα ζευγάρι. Οι βαθμοί σας θα υπολογιστούν μαζί με την απόδοση σας για το επόμενο Σάββατο και οι ψήφοι του κοινού. Άρα την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε διπλή αποχώρηση», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης, εκπλήσσοντας τους πάντες εντός και εκτός πλατό, για να ρίξει τίτλους τέλους στο λαμπερό σόου του Alpha.