Από τη μια πλευρά η είσοδος του "Maestro" στο Netflix προκαλεί ενθουσιασμό στο ελληνικό κοινό, από την άλλη πλευρά όμως δημιουργεί ερωτήματα σχετικά με τους λόγους που το «Έτερος Εγώ» δεν εντάχθηκε στην πλατφόρμα.

Η σειρά «Έτερος Εγώ» ήταν, επίσης, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, ενώ πριν από μερικά χρόνια υπήρχαν έντονες φήμες πως γίνονταν συζητήσεις με το Netflix, προκειμένου να ενταχθεί στη λίστα του.

Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων, για τους λόγους που τελικά δεν είχε γίνει εφικτό, κλήθηκε να απαντήσει ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της τριλογίας, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

«Είναι θέμα παραγωγής που δεν πήγε», ανέφερε ο ηθοποιός, ενώ σε ερώτηση για το εάν έφταιγε ο ήχος και τις φήμες που έλεγαν πως δεν είχε φτάσει τα standards του Netflix απάντησε: «Δεν ξέρω, δεν νομίζω. Νομίζω αλλού ήταν το παιχνίδι. Σίγουρα δεν ήταν στο τεχνικό κομμάτι, γιατί και το συνεργείο αλλά και η παραγωγή, όπως και ο σκηνοθέτης του "Έτερος Εγώ", είναι σχεδόν εφάμιλλοι και καλύτεροι του Netflix, για εμένα».

Δείτε βίντεο