Όπως είπε η Ντέπυ Γκολεμά στην εκπομπή «Κακά Κορίτσια» στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM, μία έκπληξη επεφύλαξε το Star στο πρόγραμμα των μεταδόσεών του. 

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, εναρμονισμένη με το πνεύμα των Χριστουγέννων ούτως ή άλλως, στα μάτια των τηλεθεατών, ανθρώπων που μεγάλωσαν μαζί της και που μεταλαμπάδευσαν τον μύθο της στους νεότερους, θα προβληθεί στη μικρή οθόνη όπως δεν την έχουν ξαναδεί. 

Tην Πρωτοχρονιά, Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023, στις 22:50 θα προβληθεί για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση η αισθηματική κωμωδία «Αλίκη» («Aliki my love»), με την αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η ταινία είναι παραγωγής 1964 FINOS FILM, σε σκηνοθεσία Rudolph Maté, σενάριο George St. George και μουσική Μάνου Χατζιδάκι.

Η ταινία δεν προβλήθηκε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Tο 2018 η Φίνος Φιλμ κατάφερε να αποκαταστήσει ψηφιακά την ταινία, με στόχο να διατεθεί για πρώτη φορά στο κοινό. Πρόκειται για τη μοναδική ξένη ταινία της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η οποία γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στο πανέμορφο νησί της Ίου. Ο σκηνοθέτης Rudolph Maté ήταν από τους εκπροσώπους του φιλμ νουάρ στη δεκαετία του '40.