Συγκλονιστικό ήταν το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της επιτυχηµένης σειράς του Mega «Maestro», µε τους τηλεθεατές να µένουν καθηλωµένοι για ακόµα ένα βράδυ Πέµπτης στην οθόνη τους. Η σειρά, που αγαπήθηκε πολύ και απέδειξε πως άξιζε την αναµονή, όχι µόνο κέρδισε τις καλύτερες κριτικές, ακόµα και από τους πιο δύσπιστους υποστηρικτές της τέχνης του Χρ. Παπακαλιάτη, αλλά πήρε και το πολυπόθητο εισιτήριο για το Netflix.

Διαθέσιμο

Η Δευτέρα (19/12) µάλιστα είναι µεγάλη ηµέρα για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την καταπληκτική του οµάδα, αφού η σειρά θα είναι διαθέσιµη στους συνδροµητές του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ θα κάνει πρεµιέρα στο υπόλοιπο κοινό της πλατφόρµας για πρώτη φορά στις αρχές του 2023. «Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά µου και νιώθω βαθιά τιµή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσµο µέσω του Netflix. Ανυποµονώ γι' αυτό το ταξίδι», είχε δηλώσει πριν από λίγες ηµέρες στο «S» ο ταλαντούχος σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός.



Άγγιξε το κοινό

Ένας νέος έρωτας, που γεννήθηκε σε µια κοινωνία µικρή... Μυστικά που ήρθαν στο φως, την ίδια στιγµή που οι χαρακτήρες της σειράς προσπαθούν να επιβιώσουν. Ενας φόνος κι ένας έρωτας µπλέκουν τους κατοίκου ς του νησιού σε µια τεράστια περιπέτεια, που θα συνεχιστεί του χρόνου... Το κοινό έκανε την επιλογή του και αγκάλιασε τη σειρά, που άγγιξε πολλές ψυχές και ήρθε για να τους ταξιδέψει µέσα από µια σκληρή υπόθεση, που αντικατοπτρίζει τη σύγχρονη πραγµατικότητα.

Μια ακολουθία συµβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών, µε εκρηκτική έκβαση. Ο άνθρωπος που πήγε την τηλεοπτική µυθοπλασία πολλά βήµατα παραπέρα έκανε τα γυρίσµατα στο «σπίτι» του, έναν τόπο αγαπηµένο, που λάτρεψαν όλοι όσοι δεν γνώριζαν µέσα από τις µοναδικές εικόνες. Στους Παξούς, εκεί όπου είχε γυριστεί µια άλλη σειρά το µακρινό 2000, το «Να µε προσέχεις». Η συνέχεια του «Maestro», πολυαναµενόµενη.



Το γνώριζαν

Το χαρούµενο νέο είναι πως, ναι, θα υπάρξει δεύτερος κύκλος, κάτι που οι συντελεστές γνώριζαν από νωρίς... Ακόµα και ο ίδιος ο Παπακαλιάτης. Ηταν αναµενόµενη η επιτυχία της σειράς. Αλλωστε, ο δηµιουργός της ποτέ δεν κάνει κάτι που να µην αγγίζει την κορυφή. Πιο ώριµος από ποτέ, κατασταλαγµένος, παθιασµένος και γεµάτος όνειρα, χαρίζει στο τεράστιο κοινό του αυτό που αναζητά: Μια µυθοπλασία ένα βήµα παραπέρα από εκείνη που ξέρουµε...



Καινούργια εποχή

Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες, ο επόµενος κύκλος θα έρθει στο δεύτερο µισό της σεζόν και θα µας συστήσει νέους χαρακτήρες, τους οποίους θα ενσαρκώνουν αξιόλογοι ηθοποιοί. Το µυστήριο θα µεγαλώσει, ο έρωτας θα βρει πολλά εµπόδια και νέα θέµατα, που απασχολούν την κοινωνία του σήµερα, θα κάνουν την εµφάνισή τους.



Όσο για τα επεισόδια, θα είναι και πάλι εννέα, αφού χρειάζεται πολλή δουλειά και δεν είναι καθόλου εύκολο για έναν άνθρωπο που κάνει τρία πράγµατα ταυτόχρονα και είναι τελειοµανής να κάνει κάτι πρόχειρο απλώς για να δώσει περισσότερα επεισόδια στο κανάλι. Εν αναµονή λοιπόν για ένα νέο ταξίδι, µε «Maestro» τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη...

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 17 Δεκεμβρίου 2022.