Πρώτη επιλογή των τηλεθεατών ήταν την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στη βραδινή ζώνη το «MEGA STORIES» με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου και το συγκλονιστικό αφιέρωμα στη ζωή του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Με ποσοστό 17,7% στο σύνολο του κοινού η εκπομπή ξεχώρισε έναντι του ανταγωνισμού με τη διαφορά στη ζώνη μετάδοσής της να διαμορφώνεται στις 3,5 μονάδες. Ακολούθησαν ΑΝΤ1 13,9%, ALPHA 9,9%, STAR 7%, ΣΚΑΪ 5,5%, ΕΡΤ1 5,4%, OPEN 3,8%.


Περισσότεροι από 800.000 τηλεθεατές

H τηλεοπτική αφήγηση-ντοκουμέντο για τη ζωή του εμβληματικού Έλληνα αθλητή μέσα από το «MEGA STORIES» της Δώρας Αναγνωστοπούλου κέρδισε το υψηλότερό της ποσοστό 31,5% σε επιμέρους γυναικείο κοινό και η κάλυψη της εκπομπής ξεπέρασε τους 800.000 τηλεθεατές.


Συγκινεί η εξομολόγησή της συζύγου του 

«Έκλαιγα και ταυτόχρονα αισθανόμουν υπερήφανη για τον άνθρωπο που είχα κοντά μου. Ευχήθηκα να μη χρειαστεί να τη δημοσιεύσω, παρόλο που οι ελπίδες μας είχαν εξανεμιστεί. Μου είχε πει αν φύγει να τη δημοσιεύσω. Το τεράστιο κύμα αγάπης που δεχθήκαμε ήταν που ανακούφισε την ψυχή μας», ανέφερε η Δώρα Τσαμπάζη για το κείμενο που είχε γράψει ο ίδιος και δημοσιεύτηκε, όταν «έφυγε».

«Η ασθένεια μπορεί να ήρθε όταν γεννιόταν ο γιος μας, γιατί τις πρώτες ενοχλήσεις τις είχε, όταν ο γιος μου ήταν τριών μηνών», είπε σε άλλο σημείο περιγράφοντας τα πρώτα συμπτώματα που είχε ο Ολυμπιονίκης μέχρι την τελική διάγνωση.