H oικογένεια των «Παραπολιτικών», σε κλίμα βαθιάς οδύνης και θλίψης, αποχαιρετά σε λίγη ώρα τον δικό της Παναγιώτη Τζένο, τον γενικό διευθυντή Μέσων του Ομίλου.

Ο Παναγιώτης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Κυριακή στα 46 του, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του, τους φίλους, τους συνεργάτες και όλους εμάς τους εργαζόμενους στον Όμιλο των «Παραπολιτικών».

Τα λόγια για τον Παναγιώτη δεν αρκούν για να περιγράψουν το κενό που αφήνει. Ένας ανυποχώρητα μάχιμος δημοσιογράφος, που θεωρούσε την είδηση αυτοσκοπό.  Όλοι όσοι τον γνωρίσαμε και είχαμε την τύχη να δουλέψουμε δίπλα του θα έχουμε στη μνήμη μας έναν άνθρωπο που νυχθημερόν δούλευε για το δικό του όραμα και υπηρετούσε την αλήθεια με θάρρος και παρρησία.




Ένας δημοσιογράφος άξιος. Με αρχές και ηθική. Με πίστη στον Θεό και αγάπη για την πατρίδα. Ένας σπουδαίος άνθρωπος, ανυποχώρητος απέναντι στην εξουσία, στην πρώτη γραμμή των αιτημάτων της κοινωνίας και της επαφής με τον απλό, λαϊκό κόσμο, στον οποίο άλλωστε ήταν τόσο αγαπητός.

Η κηδεία του Παναγιώτη Τζένου πραγματοποείται στον νέο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Κέρτεζης Καλαβρύτων.

Η οικογένεια του Παναγιώτη Τζένου εξέφρασε την επιθυμία αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα υπέρ της αποπεράτωσης της Ιεράς Μονής Παναγίας Μακελλαριάς Καλαβρύτων.

Αρ. λογαριασμού:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
GR3201103640000036455809008
ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΑΚΕΛΛΑΡΙΑΣ

Το συγκινητικό μήνυμα του Γιάννη Κουρτάκη

Ο Παναγιώτης Τζένος αποτέλεσε ένα εκ των ιδρυτικών στελεχών των «Παραπολιτικών», εκτός του πρωταγωνιστικού του ρόλου. Καθημερινά, με το ίδιο πάθος και δυναμική, έδωσε μεγάλο αγώνα για την ανάπτυξη και την ισχυροποίηση των μίντια, έντυπων και ηλεκτρονικών, του Ομίλου.

Μέχρι και την τελευταία του ημέρα διατηρούσε την προσωπική του δημοσιογραφική έπαλξη στο ραδιόφωνο του 90,1, ενώ η εκπομπή του τόσο από πλευράς δημοσιογραφικών αποκαλύψεων όσο και σχολιασμού είχε καταστεί μία από τις κυρίαρχες της πρωινής ζώνης.

 Επίσης σημαίνουσα υπήρξε τα τελευταία χρόνια η συμβολή του στη διοίκηση του πρακτορείου διανομής Τύπου «Άργος».

Όλοι εμείς ως εργαζόμενοι στα «Παραπολιτικά» θα οδηγούμαστε από τη μνήμη του, το ασυμβίβαστο πνεύμα του, τη μαχητικότητά του, που είχαμε την τύχη να δούμε με τα ίδια μας τα μάτια. Την τύχη να βρεθούμε δίπλα σε αυτόν τον σπουδαίο δημοσιογράφο, συνεργάτη και άνθρωπο.

Ο εκδότης, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι στον Όμιλο των «Παραπολιτικών» βρίσκονται στο πλευρό της συζύγου του και συναδέλφου μας, Ανδριάνας Ζαρακέλη, του μονάκριβου γιου του, Γιάννη, και ολόκληρης της οικογένειάς του.