To Survivor All Star έκανε πρεμιέρα μόλις την περασμένη Κυριακή, ωστόσο υπάρχει ήδη μια οικειοθελής αποχώρηση.

Μετά από τα τρία συμβούλια που διεξήχθησαν, υποψήφιοι έχουν αναδειχθεί ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Κώστας Παπαδόπουλος , ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Μάλιστα, στο επεισόδιο που προβλήθηκα το βράδυ της Τρίτης, η Βρισηίδα Ανδριώτου που είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν, δεν άντεξε να περιμένει την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού και αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα μια ώρα αρχύτερα.

Η παίκτρια των μπλε αποκάλυψε στον Γιώργο Λιανό ότι η ίδια ζήτησε από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν, με δάκρυα στα μάτια δήλωσε πως δεν είναι καλά ψυχολογικά και θέλει να αποχωρήσει.

Όσο και αν προσπάθησαν κάποιοι από τους συμπαίκτες της να την μεταπείσουν, δεν της άλλαξαν γνώμη, με την Βρισηίδα να πηγαίνει στον αγαπημένο της Σπύρο, να τον παίρνει αγκαλιά και να του λέει με κλάματα: «Σε αγαπάω, μην αργήσεις να βγεις».

Λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή της, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Σπύρο Μαρτίκα, για να του πει αν ήξερε για την απόφαση της Βρισηίδας, που τους άφησε όλους άφωνους.

Ο παίκτης των Διασήμων είπε πvς του είχε πει κάποια πράγματα μέσα στην ημέρα για αυτήν της τη σκέψη, ενώ εκείνος πίστευε πως θα άλλαζε γνώμη και πως είχε καταφέρει να την ηρεμήσει. Επίσης, αποκάλυψε πώς μια μέρα πριν φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο, η Βρισηίδα πληροφορήθηκε κάτι άσχημο για την μητέρα της, που την έκανε να έχει το μυαλό της μόνο εκεί και για αυτό ήταν διαρκώς πεσμένη η ψυχολογία της.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη άλλαξε τα δεδομένα με τον Γιώργο Λιανό να στέλνει ξανά τους Μαχητές στην κάλπη και στη 2η ψηφοφορία να βγαίνει ο Γιώργος Ασημακόπουλος και να συμπληρώνει την τετράδα του τάκου μαζί με τους Κώστα Αναγνωστόπουλο, Κώστα Παπαδόπουλο και Περικλή Κονδυλάτο.