Απόψε στις 22.50 το «Μαύρο Ρόδο» επιστρέφει στη συχνότητα του Mega με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο. Ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης δραματικής σειράς Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκαλύπτει μιλώντας στην «ON time» όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια στις οθόνες μας. «Το πιο σημαντικό γεγονός που θα μας απασχολήσει είναι η δολοφονία της Αγγελικής και οι αλλαγές που θα επιφέρει το γεγονός αυτό».

Επίσης, η απαγωγή του Πέτρου και της Ελισάβετ θα έχει ως αποτέλεσμα τα δύο παιδιά να βρεθούν σε ακραίες καταστάσεις, αλλά συγχρόνως η συνθήκη αυτή θα τους φέρει πολύ κοντά. Θα δούμε τα δύο παιδιά να ρισκάρουν τη ζωή τους ο ένας για τον άλλον και αυτό θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τη σχέση τους», αποκαλύπτει ο σκηνοθέτης του «Μαύρου Ρόδου».

«Ο θάνατος της Αγγελικής θα φέρει έντονες συγκρούσεις στην οικογένεια Καστρινού. Ο Θέμης διψάει για απαντήσεις και εκδίκηση, ενώ την αντίδραση της Αλεξίας δεν την περιμένει κανείς. Θα πρέπει να ξεχάσουμε το καλό και ήσυχο κορίτσι που γνωρίσαμε. Είναι αποφασισμένη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της», εξηγεί ο σκηνοθέτης.

Το ερώτημα φυσικά όλων των φανατικών τηλεθεατών της σειράς είναι το πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Πέτρου με την Ελισάβετ. «Θα δούμε την Ελισάβετ να νοιάζεται πραγματικά για τον Πέτρο μετά το θάνατο της μητέρας του. Θα του συμπαρασταθεί και θα θέλει να είναι δίπλα του κάθε στιγμή αγνοώντας κανόνες και “πρέπει” που άλλοτε θα την κρατούσαν πίσω. Ο Πέτρος θα εκτιμήσει τη συναισθηματική αλληλεγγύη που θα του προσφέρει η Ελισάβετ και θα καταλάβει ότι τα συναισθήματά της είναι εξίσου δυνατά με τα δικά του. Η αγάπη στο τέλος νικά», αναφέρει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Η συνέχεια από απόψε το βράδυ και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 22.50, στη συχνότητα του Mega.

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ONtime, στις 16 Ιανουαρίου 2023