Η στήλη media του ενθέτου Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ σάς έχει ενημερώσει εδώ και καιρό όσον αφορά την πρόθεση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου για τη διατήρηση του Νίκου Στραβελάκη στο τιμόνι της παρουσίασης του καθημερινού κεντρικού δελτίου του Open μέχρι και τις εθνικές εκλογές.

Βλέπετε, παρά τις όποιες εντάσεις υπήρξαν κατά καιρούς στη σχέση των δύο ανδρών, είναι κοινός τόπος πως ο έμπειρος δημοσιογράφος είναι ο μοναδικός από το στελεχικό δυναμικό του καναλιού που θα μπορούσε να δώσει ισχυρό στίγμα εν μέσω της κρίσιμης πολιτικής περιόδου που διανύει η χώρα.

Ωστόσο, για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και εφόσον δεν έχει υπάρξει στο μεταξύ κάποια διαφοροποίηση στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του τηλεοπτικού σταθμού της Παιανίας τα πάντα είναι ανοικτά, αφού ο επικεφαλής του ενημερωτικού τμήματος φέρεται να εξετάζει ήδη εναλλακτικές λύσεις. Δύο από τις επιλογές που, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις στην Παιανία, ταιριάζουν στη διαχρονική λογική του Χρήστου Παναγιωτόπουλου όσον αφορά την παρουσίαση των ειδήσεων είναι η Κάτια Μακρή και η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, από ΑΝΤ1 και ΕΡΤ, αντίστοιχα, για τις οποίες οι εν λόγω κύκλοι θεωρούν βέβαιο ότι θα υπάρξει μετεκλογική κρούση από το Open.

Από εκεί και πέρα, προετοιμάζεται ήδη το project της κάλυψης της προεκλογικής περιόδου, με τον ενημερωτικό τομέα να ετοιμάζει σειρά σχετικών προτάσεων προς την πλευρά του Γιάννη Λάτσιου.

Ανάμεσα σε αυτές και μια εβδομαδιαία, βραδινή εκπομπή με εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου, για την παρουσίαση της οποίας παίζει κατά βάση το όνομα του Νίκου Στραβελάκη, χωρίς να αποκλείεται και έκπληξη εκ των έσω...