Μπαράζ φημών, δημοσιευμάτων και πληροφοριών που τον θέλουν να αναλαμβάνει από την επόμενη σεζόν το «Καλημέρα Ελλάδα» πυροδότησε η τηλεοπτική συνύπαρξη του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αναστασοπούλου στο «Πρωινό» της Δευτέρας, με αφορμή την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ο Γιώργος Παπαδάκης σχολίασε με χιούμορ το -για λίγο- τηλεοπτικό δίδυμο αναφέροντας: «Έχω επηρεαστεί από τον Λιάγκα. Είναι απαγορευμένος αυτός εδώ ο χώρος στον Λιάγκα. Ο Λιάγκας δεν θα έρθει ποτέ εδώ. Ποτέ. Κι εγώ του έχω φοβερή αγάπη, αλλά δεν καλοβλέπω τίποτα από την εκπομπή του».

Στο «Πρωινό» προβλήθηκε το επίμαχο απόσπασμα και στη συνέχεια το λόγο πήρε ο οικοδεσπότης του αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Επειδή γράφτηκαν και διάφορες ηλιθιότητες και βλακείες από ανθρώπους που προφανώς έχουν μέσα τους απωθημένα, ας το κοιτάξουν. Προφανώς, ήταν δικιά μου σκέψη να έρθει η Μαρία για να κάνουμε ένα μαραθώνιο εδώ όλοι μαζί οι δημοσιογράφοι, τον πρώτο που ρώτησα ήταν ο Γιώργος και προφανώς είπε με μεγάλη χαρά “ναι”. Είμαστε πολύ φίλοι με τον Γιώργο και δεν έχουμε ανταγωνισμό. Είναι τιμή μου που με τιμά με τη φιλία του καταρχήν και όλα τα άλλα είναι μπαρμπούτσαλα. Και βέβαια δεν υπάρχει κανένα θέμα γιατί διάβασα διάφορα».

Συνέχισε όμως επαναφέροντας το θέμα… «Από την άλλη, Γιώργο, αν θες να μας τη δίνεις μία φορά την εβδομάδα… Με χαρά! Η Μαρία αποφασίζει μόνη της, δεν έχει ανάγκη».



Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 19/1