Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς στη φάση των knockouts έχουν κοντά τους τους guest coaches good job nicky, Γιάννη Γιοκαρίνη, Θοδωρή Μαραντίνη και Λένα Ζευγαρά αντίστοιχα, οι οποίοι προσφέρουν τις πολύτιμες συμβουλές τους.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δυσκολεύεται να πάρει τις τελικές αποφάσεις για τη διαμόρφωση της ομάδας του πριν τα battles.

Τρεις πολύ δύσκολες αποφάσεις περιμένουν και τον Πάνο Μουζουράκη που ξαφνιάζεται ευχάριστα από την εξέλιξη της ομάδας του.

Η Έλενα Παπαρίζου πρέπει, όσο κι αν της είναι δύσκολο, να καταλήξει στις τελικές επιλογές της ενώ η επίδοση μίας διαγωνιζόμενης από άλλη ομάδα την κάνει να πατήσει το steal!


___________________-____________________2_
____________________
_________________
____________
_______________

Προσεκτικές και δύσκολες είναι και οι επιλογές του Σάκη Ρουβά μετά τις συγκλονιστικές εμφανίσεις των διαγωνιζόμενών του.

Ο Γιώργος Λιανός στέκεται στο πλευρό των coaches αλλά και των τραγουδιστών και μοιράζεται την αγωνία τους για ένα πολυπόθητο steal. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου βρίσκεται κοντά στους συμμετέχοντες και τις οικογένειές τους τη στιγμή που μαθαίνουν για την πρόκρισή τους!

Highlight: Ο Πάνος Μουζουράκης ανεβαίνει στη σκηνή, ο Γιάννης Γιοκαρίνης κάθεται στο πιάνο και οι δυο τους ροκάρουν δίχως αύριο ξεσηκώνοντας κοινό και coaches! Ένα απολαυστικό μουσικό ταξίδι στο ελληνικό ροκ μέσα από μεγάλες επιτυχίες!