Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ζευγάρι με τον Στάθη Σχίζα, τον περσινό νικητή του «Survivor», ο οποίος συμμετέχει φέτος στην all star εκδοχή του δημοφιλούς ριάλιτι. Η ξανθιά καλλονή μιλά στο ένθετο «Secret» της εφημρίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ για την απόφασή του να επιστρέψει στο «Survivor», αποκαλύπτει αν θα ήθελε ένα παιδί φέτος και εξομολογείται τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν έχασε την αγαπημένη της γιαγιά.

Σου λείπει ο Στάθης, που είναι στο «Survivor»; 

Ναι, εννοείται ότι μου λείπει πολύ. Εχουν περάσει ήδη δύο εβδομάδες και τώρα αρχίζω να αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει ένα κενό στο σπίτι. Χαίρομαι όμως που κάνει αυτό που πραγματικά θέλει και τα πάει τόσο καλά.

Το συζήτησε μαζί σου πριν πάρει την απόφαση; 

Ναι, το συζητήσαμε σαν ζευγάρι, αλλά, επειδή έβλεπα ότι το ήθελε και το οικονομικό κομμάτι ήταν κάτι που θα τον βοηθούσε πολύ στη ζωή του, εγώ τον ενθάρρυνα και δεν τον απέτρεψα.

Αν σου πουν κάποια στιγμή να μπεις και εσύ στο παιχνίδι, τι θα κάνεις;

Νομίζω ότι δεν θα έμπαινα εύκολα από τη στιγμή που είναι all star και δεν έχω συμμετάσχει σε κανένα από τα «Survivor», αλλά σίγουρα με τον Στάθη μέσα στο παιχνίδι θα ήταν για μένα πιο εύκολο να πω το «ναι». Και, φυσικά, θα ήμασταν εντελώς σύμμαχοι εκεί. Ακόμα και αν ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες.

panagiotaroy

Φοβάσαι μην ερωτευτεί κάποια άλλη ο Στάθης στο παιχνίδι;

Νομίζω ότι δύσκολα θα συνέβαινε αυτό. Ο Στάθης είναι σταθερός χαρακτήρας και είναι από τους άνδρες που αισθάνεσαι ότι είναι πιστοί.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου;


Η απώλεια της γιαγιάς μου, που την είχα σαν μητέρα μου. 

Θέλεις το 2023 να φέρεις στον κόσμο ένα παιδάκι;


Το 2023 είναι πολύ νωρίς για να γίνει αυτό, όμως μέσα στην επόμενη τριετία αισθάνομαι έτοιμη να ολοκληρωθώ και σε αυτό το κομμάτι.