Το «Σπίτι με το Mega» επέστρεψε δυναμικά με την πρώτη εκπομπή της νέας χρονιάς και μαζί του είναι η
μοναδική Ρούλα Κορομηλά.

Το περασμένο Σάββατο στις 21.00 η Ρούλα υποδέχτηκε τον Γιώργο Σαμπάνη. Εναν από τους πιο δημοφιλείς δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, που υπογράφει πολλά αγαπημένα κομμάτια των τελευταίων ετών,
κάποια από τα οποία έχει τραγουδήσει ο ίδιος, αλλά και πολλά ακόμα, που έχει χαρίσει σε γνωστούς καλλιτέχνες.

Η Ρούλα Κορομηλά, που έχει γράψει τη δική της ιστορία στον χώρο της τηλεόρασης, δίδαξε τι σημαίνει αληθινή ψυχαγωγία και υπηρέτησε με σεβασμό τη δουλειά της, συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και να έχει έναν μοναδικό στόχο: Να χαρίζει χαρά στον κόσμο και να τον διασκεδάζει, όπως έκανε πάντα.

Η προτεραιότητα της


Η γνωστή παρουσιάστρια ανήκει στην οικογένεια του Mega και ως οικοδέσποινα της πετυχημένης εκπομπής «Σπίτι με το Mega» δίνει τεράστια χαρά σε όλους εκείνους που ανυπομονούσαν για την επιστροφή της. «Η σχέση μου με την τηλεόραση ήταν πάντα πολύ δυνατή. Θεωρώ ότι είναι το Μέσο που μπορεί να σου δώσει τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις με πολλούς ανθρώπους ταυτόχρονα. Ολα τα χρόνια που ήμουν στην πρώτη γραμμή της ψυχαγωγίας υπηρέτησα με ήθος και απόλυτο σεβασμό τις εκπομπές που παρουσίαζα, διότι προτεραιότητά μου ήταν να περνάει καλά ο κόσμος», δηλώνει στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και παραδέχεται πως το «Σπίτι με το Mega» το νιώθει πολύ κοντά της.

koromhla

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στην τηλεόραση μετά από τόσα χρόνια, παρουσιάζοντας ένα πρότζεκτ που το νιώθω πολύ κοντά μου», τονίζει και αποκαλύπτει τι ήταν εκείνο που την έπεισε να κάνει δυναμικό comeback στην τηλεόραση έπειτα από μακρά απουσία.

«Η ιδέα της εκπομπής με ενθουσίασε από την πρώτη στιγμή. Είχα άλλωστε παρουσιάσει ένα σπέσιαλ επεισόδιο και η εμπειρία ήταν εξαιρετική. Η επαφή μου με τους ανθρώπους της παραγωγής και του καναλιού μού άφησε μόνο θετικές εντυπώσεις. Οταν αργότερα ο Αντώνης ∆ημητριάδης μού έκανε την πρόταση, την αποδέχθηκα χωρίς δεύτερη σκέψη», εξηγεί.

Η σχέση της με το Mega γεννήθηκε χρόνια πριν και, όπως εξηγεί, ακόμα και σήμερα νιώθει σαν στο σπίτι της. «Το Mega είναι ένα κανάλι όπου μόνο οικεία μπορώ να αισθανθώ. Εκτιμώ πολύ τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι. ∆ίνουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό, με στόχο να ψυχαγωγήσουμε τον κόσμο με τη μουσική, την καλή μας διάθεση και τη ζεστή συντροφιά», δηλώνει. Οσο για την αγάπη των θεατών που την ακολουθούν πιστά εδώ και πάρα πολλά χρόνια, μια αγάπη που η ίδια κέρδισε από την πρώτη στιγμή, βάζοντας προτεραιότητά της τον τηλεθεατή, λέει πως «μόνο ευγνώμων μπορώ να αισθάνομαι για την αγάπη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια».