H Mελίνα Μεταξά αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor All Star.

Η παίκτρια των Μαχητών κατέρρευσε στο έδαφος, λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως δεν θα μπει στον στίβο μάχης και θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο, προκειμένου να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ωστόσο, δεν έγινε γνωστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η παίκτρια, με μερικούς παίκτες να κάνουν λόγο για μία κήλη που έχει στον αυχένα της και της δημιουργεί ζαλάδες.

Άλλοι έκαναν λόγο για τραυματισμό.

Λίγες ώρες αφού προβλήθηκε το πλάνο, με τη Μελίνα Μεταξά να σωριάζεται στο έδαφος, ο πατέρας της έκανε μια ανάρτηση κατά της παραγωγής του Survivor All Star, αναφέροντας πως κανείς δεν επικοινώνησε μαζί του, για να τον ενημερώσει για την κατάσταση της κόρης του.

Ωστόσο, πριν λίγες ώρες, επανήλθε με νέα δημοσίευση, ευχαριστώντας την παραγωγή, που επικοινώνησε τελικά μαζί του, όπως λέει.

«Αγαπητοί μου φίλοι, μόλις με καθησύχασαν από την παραγωγή ότι η Μελίνα είχε διάσειση και έτυχε της ανάλογης φαρμακευτικής αγωγής και πάει καλά. Μου τόνισαν ότι δεν κινδυνεύει και θα προσπαθήσουν να ενημερώνουν έγκαιρα. Κλείνοντας θα ήθελα να σας μεταφέρω τις θερμές ευχαριστίες, τόσο τις δικές μου, όσο και της οικογένειάς μου για την έγνοια που δείξατε προς εμάς και το παιδί μας, με αφορμή τον τελευταίο της τραυματισμό. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και οικογενειακή ευτυχία», έγραψε ο πατέρας της παίκτριας των Μαχητών.