Η 6η εβδομάδα του ο «Survivor All Star» ξεκίνησε με ακόμα μια ήττα των Μαχητών, που συνεχίζουν να τα βρίσκουν σκούρα απέναντι στους Διασήμους, και τον Κρις Σταμούλη στον τάκο για 3η φορά.

Οι εντάσεις από τις καλύβες πέρασαν και στον στίβο μάχης, όπου οι δύο ομάδες κλήθηκαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Σε μία από τις αναμετρήσεις ο Γιώργος Κόρομι βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Ηλία Γκότση, όταν μια κίνηση του δεύτερου στάθηκε αφορμή να προκαλέσει την οργή του παίκτη των Κόκκινων.

Κατά τη διάρκεια των βολών στον τελικό στόχο, ο Ηλίας Γκότσης έπιασε ένα κόκκινο δισκάκι και το πέταξε παράτυπα με τρόπο πίσω από την πλάτη του.

Παίρνοντας τη νίκη ο Γιώργος Κόρομι, λοιπόν, τόνισε εμφανώς εξοργισμένος στον αντίπαλο του: «Μη μου πετάς πίσω το δικό μου δισκάκι άμα σου είναι εύκολο. Πήρες το δικό μου και το πέταξες πίσω».

«Εδώ ήταν, bro», του απάντησε ο αντίπαλός του.

«Το πέταξες πίσω», φώναξε ο Κόρομι.

«Κόρο, δεν το έκανα επίτηδες. Ήταν γυρισμένο ανάποδα», φώναξε, στη συνέχεια, ο Ηλίας Γκότσης από τον πάγκο της μπλε ομάδας στον πάγκο της κόκκινης ομάδας του «Survivor All Star».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: