Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει το τοπίο που θα διαμορφωθεί μετεκλογικά στον τομέα ενημέρωσης του ΣΚΑΪ. Βλέπετε, το ερχόμενο καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαια τόσο του Γιώργου Αυτιά όσο και των «Αταίριαστων», Χρήστου Κούτρα και Γιάννη Ντσούνου.

Οπως γίνεται αντιληπτό, στην περίπτωση του πρώτου είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει σαφής επιθυμία για την ανανέωση της συνεργασίας του με το κανάλι του Νέου Φαλήρου, για το οποίο συνιστά μία από τις βασικές και διαχρονικές σταθερές. Φυσικά, είναι δεδομένο πως θα προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ακόμη παικτών, ωστόσο είναι επίσης δεδομένο πως το κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου θα αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο.

Σε ό,τι αφορά το δημοσιογραφικό δίδυμο, το οποίο δεν έχει καταφέρει να βρει τα πατήματά του σε επίπεδο τηλεθέασης μετά την αλλαγή που μεσολάβησε τη φετινή σεζόν στη ζώνη προβολής της εκπομπής, είναι ξεκάθαρο ότι η διοίκηση του ΣΚΑΪ επιθυμεί την παραμονή του. Αυτό που δεν έχει διασαφηνιστεί είναι ο ρόλος που θα έχουν, καθώς είναι δεδομένο ότι το θέμα της διατήρησης του άλλοτε απολύτως επιτυχημένου format
θα τεθεί επί τάπητος από μηδενική βάση.