Μια βραδιά με πολύ κέφι και μεγάλες επιτυχίες που όλοι έχουμε τραγουδήσει έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA».

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 21:00, η  Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται δύο αγαπημένους τραγουδιστές, οι οποίοι έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα σε πίστες, μουσικές σκηνές και στην ελληνική δισκογραφία. Ο Λευτέρης Πανταζής και ο Χρήστος Δάντης θα μας διασκεδάσουν με τα δημοφιλή τραγούδια τους.

«Κάθε φορά που βγάζω καινούργιο τραγούδι είναι λες και ξεκινάω τώρα. Νιώθω σαν μικρό παιδί. Έχω παρουσιάσει πάνω στην σκηνή παγοπίστες, πισίνες ακόμα και αλόγα. Η Βίσση κατέβαινε από πάνω κι εγώ έβγαινα από τα έγκατα της γης. «Έχω συνεργαστεί και με καλλιτέχνες όπως οι Gipsy Kings, Latoya Jackson, Paul Anka, Julio Iglesias , Ντέμης ρούσος», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

«Ο Λευτέρης είναι φίλος. Είναι από τους λίγους ανθρώπους τόσο δοτικούς στη δουλειά. Ερχόντουσαν charters από την καβαλά για να ακούσουνε τον Λευτέρη. Γινόταν χαμός», δήλωσε ο  Χρήστος Δάντης.

Πηγή έμπνευσης για τον Κωνσταντίνος Παντελίδης είναι ο αδερφός του,  Παντελής Παντελίδης ενώ για τον  Λευτέρη Πανταζή, πηγή έμπνευσης είναι οι γυναίκες».