Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε γνωστό πως η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μega Καλημέρα» από τις 20/02/2023 θα αλλάξει ώρα μετάδοσης, καθώς το «Κοινωνία Ώρα  Mega», εκπομπή της Ανθής Βούλγαρη με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, παρατείνεται για μία ώρα λόγω του ότι έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο.

Όλες αυτές τις μέρες η Ελεονώρα Μελέτη δεν είχε κάνει καμία αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα. Ωστόσο, σήμερα το πρωί της Παρασκευής 17/02/2023 η παρουσιάστρια θέλησε να ενημερώσει και επίσημα τους τηλεθεατές της γι' αυτή την αλλαγή.

Από Δευτέρα ξεκινάμε την εκπομπή μας στις 09:00

«Καλημέρα 08:04 αλλά, είναι η τελευταία φορά που θα σας πούμε καλημέρα 08:04. Ακούστηκε λίγο μακάβριο αλλά θέλω να σας πω ότι από τη Δευτέρα θα ξεκινάω την εκπομπή μας στις 09:00. Έχει γίνει μια αλλαγή μικρή στο πρόγραμμα του σταθμού μας λόγω των εκλογών που θα έρθουν και επειδή οι ανάγκες είναι μεγάλες στην πολιτική επικαιρότητα, με πολλή αγάπη παραχωρούμε μία ώρα από την εκπομπή μας στην εκπομπή του Ιορδάνη και της Ανθής. Δεν θα αλλάξει κάτι, απλά εμείς θα κοιμηθούμε μία ώρα παραπάνω».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: