Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ και παρουσιαστής της εκπομπής «Συνδέσεις», Κώστας Παπαχλιμίντζος, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Κρατικής Τηλεόρασης για την αισχρή ανάρτηση Πολάκη στην οποία βρισκόταν και η φωτογραφία του.

«Η οικογένειά μου ανησύχησε από αυτό. Δεν είναι κάτι απλό και συνηθισμένο, είναι κάτι προκλητικά και επικίνδυνα ακραίο να υπάρχει μια τέτοια στοχοποίηση δημοσιογράφων, δικαστικών, τραπεζικών αλλά και οποιουδήποτε πολίτη δεν έχει σημασία η ιδιότητα, πόσο μάλλον αν είναι από έναν εκλεγμένο αντιπρόσωπο του λαού» τόνισε ο κ. Παπαχλιμίντζος.

«Τα παιδιά μου τυχαίνει να είναι μικρά, πηγαίνουν στο δημοτικό και στον παιδικό σταθμό και δεν έχουν πρόσβαση στα social media. Αν ήταν μεγαλύτερα, όπως πιθανόν να είναι τα παιδιά από τους 12 δικαστικούς και έβλεπαν ότι κάποιος λέει ότι "πρέπει να σας εξαφανίσουμε", ή "να σας καθαρίσουμε", πως θα αντιδρούσαν;» διερωτήθηκε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε σχόλιο πολίτη στη συγκεκριμένη ανάρτηση, που επικαλείται τον Δημήτρη Κουφοντίνα, και αποτελεί, όπως είπε ο ίδιος, ενεργή προτροπή για δολοφονίες, που στέκεται ακόμα σε δημόσια ανάρτηση και δεν έχει διαγραφεί. Συγκεκριμένα ο πολίτης έγραψε κάτω από την ανάρτηση του Πολάκη: «Μήτσο έκανες μισές δουλειές».