Συνεχίζονται οι αλλαγές στα προγράμματα των τηλεοπτικών σταθμών εξαιτίας της σιδηροδρομικής τραγωδίας που συγκλονίζει τη χώρα. Η εκπομπή «Σπίτι με το Mega», που ήταν προγραμματισμένη, δεν θα προβληθεί. Λόγω της δύσκολης επικαιρότητας, το κανάλι προχώρησε σε κάποιες τροποποιήσεις, αλλάζοντας εκτάκτως τη ροή του προγράμματος.

Έτσι, οι τηλεθεατές, αντί της μουσικής εκπομπής με οικοδέσποινα τη Ρούλα Κορομηλά, θα παρακολουθήσουν ένα νέο επεισόδιο από τη δημοφιλή κοινωνική σειρά «Η Γη της Ελιάς». Αμέσως μετά από αυτό, στις 22:40, θα προβληθεί η ταινία «Πολίτικη κουζίνα», μία από τις πλέον επιτυχημένες ταινίες του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου.

Ούτε και στον Alpha θα προβληθεί το μουσικό σόου «Just the two of us». Το κενό στο πρόγραμμα θα καλυφθεί μέσα από τη μυθοπλασία και συγκεκριμένα τις σειρές «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Σασμός» και «Αυτή η νύχτα μένει», οι οποίες θα ξεκινήσουν να προβάλλονται το Σάββατο από τις 20.00, την ώρα δηλαδή που θα ξεκινούσε, υπό φυσιολογικές συνθήκες, το «J2US». Τέλος, και στον ΣΚΑΪ αναβάλλεται το «The Voice», τη θέση του οποίου παίρνει το «Survivor».

*Δημοσιεύτηκε στην ON TIME στις 3/3/2023.