Λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσµατα του δεύτερου κύκλου της αγαπηµένης δραµατικής σειράς του Mega «Μaestro», ο δηµιουργός της, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, βρέθηκε στην Αµερική, για να την παρουσιάσει στην ελληνική Οµογένεια, σε µια ειδική εκδήλωση, που πραγµατοποιήθηκε στον Καθεδρικό Ναό της Αρχιεπισκοπής της Νέας Υόρκης και διοργανώθηκε από το εκεί προξενείο, τον όµιλο Alter Ego Media και την εταιρεία Capital Link.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης µοιράστηκε τον τρόπο µε τον οποίο έκανε την έρευνα για τα θέµατα ενδοοικογενειακής βίας και κοινωνικών µεταβολών στην ελληνική κοινωνία, τα οποία πραγµατεύεται η επιτυχηµένη σειρά «Maestro» -η οποία από την Παρασκευή 17 Μαρτίου, προβάλλεται στην παγκόσµια πλατφόρµα του Netflix-, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους οµογενείς.

«Για εµένα προσωπικά η Oµογένεια σηµαίνει κάτι πάρα πολύ όµορφο. H Οµογένεια της Νέας Υόρκης πάντα µε τις ταινίες και τώρα µε το “Maestro” µε στήριζε, µε βοηθούσε και πάντα ήταν και συναισθηµατικά αλλά και πρακτικά µαζί µου. Κι αυτό µου έδινε δύναµη στο να επικοινωνήσουµε τη δουλειά µας σε όσο περισσότερες χώρες γίνεται. Θα τους είµαι πάντα υπόχρεος για όλη τη βοήθεια και τη στήριξη που είχαµε», ανέφερε µεταξύ άλλων.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 18 Μαρτίου 2023