Ο Δημήτρης Μπάσης έρχεται απόψε στις 21:00 στο  Σπίτι με το Mega και το μόνο σίγουρο, είναι πως θα ενθουσιάσει το τηλεοπτικό κοινό με τις μεγάλες επιτυχίες που θα ερμηνεύσει.  

Ένας από τους πιο καλλίφωνους και επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του, συναντά τη Ρούλα Κορομηλά και αποκαλύπτει γνωστές και άγνωστες πτυχές της καλλιτεχνικής του διαδρομής.  

Στο πλευρό του, ο στενός φίλος του και εξαιρετικός τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας, έρχεται για να μοιραστούν τη σκηνή και να αποδείξουν τι εστί δυνατή μουσική χημεία. 

Η Μελίνα Ασλανίδου συμπράττει με τον Δημήτρη Μπάση σε ντουέτα-έκπληξη.  

Άρωμα Πόντου φέρνουν στη βραδιά οι αδελφοί Τσαχουρίδη, Ματθαίος και Κωνσταντίνος, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό πρόγραμμα που συνδέει τα παραδοσιακά με τα σύγχρονα στοιχεία. Την παρέα συμπληρώνει η ταλαντούχα Καλλιόπη Πούσκα με την εκρηκτική της σκηνική παρουσία.  

Το αγαπημένο συγκρότημα «Εκείνος & Εκείνος» (Κώστας Λογοθετίδης και Νίκος Καλλίνης) μας θυμίζουν τραγούδια που έχουν συντροφεύσει όμορφες στιγμές της ζωής μας, όπως «Τα λόγια κομμάτια», κ.ά. 

Αγαπημένα πρόσωπα συμμετέχουν στην ξεχωριστή βραδιά: ο δημοσιογράφος Κώστας Στεφανής, η συγγραφέας του μυθιστορήματος «Μαύρο Ρόδο» Ελένη Καπλάνη, στο οποίο βασίζεται η ομώνυμη επιτυχημένη σειρά του MEGA, και ο ηθοποιός Γιώργος Ηλιόπουλος. 

 

Απόψε, Σάββατο 25 Μαρτίου, στις 21:00, στο «Σπίτι με το MEGA» διασκεδάζουμε, νοσταλγούμε και τραγουδάμε με τον Δημήτρη Μπάση! 

 

#SpitiMeToMega  

FacebookΣπίτι με το MEGA  

Instagram@spitimetomega  

Twitter: @spitimetomega  

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: 

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος 

Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης 

Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης 

Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα 

Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου