Μαθαίνουµε ότι υπάρχει ενόχληση στον Ταύρο (αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ) µε τις επιθέσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστηµα ο Παύλος Πολάκης στο Real Group του Νίκου Χατζηνικολάου και του Ανδρέα Κουρή.

Οι επιθέσεις αυτές, στις οποίες ο κ. Πολάκης απευθυνόταν στον άνκορµαν του ΑΝΤ1 για τις ρυθµίσεις που έχουν γίνει σε επιχειρηµατικές οφειλές του οµίλου, ήταν ταυτόχρονα και έµµεσες αλλά σαφείς βολές εναντίον του συνιδιοκτήτη (κατά 50%) του δηµοσιογραφικού oµίλου. Το γεγονός αυτό ήταν λογικό να προκαλέσει την έντονη ενόχληση του Ανδρέα Κουρή, καθώς οι εν λόγω οφειλές είναι ρυθµισµένες, όπως, άλλωστε, απάντησε δηµοσίως ο κ. Χατζηνικολάου, ο οποίος έχει ανακοινώσει προσφυγή στη ∆ικαιοσύνη εναντίον του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Η κίνηση αυτή του Παύλου Πολάκη να επιτεθεί στην ιδιοκτησία του µοναδικού µέσου ενηµέρωσης στο οποίο επιλέγει να κάνει δηµόσιες τηλεοπτικές εµφανίσεις και που, µάλιστα, του δίνει άπλετο χρόνο για να εκφράσει τις απόψεις του είναι αλήθεια ότι έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, µαθαίνουµε όη ατµόσφαιρα και στο Κontra, το οποίο στηρίζει µε πάθος τον Αλέξη Τσίπρα όλα τα τελευταία χρόνια, δεν είναι πλέον η καλύτερη και θα έχει ενδιαφέρον να δούµε αν και πότε θα γίνει η επόµενη εµφάνιση του Παύλου Πολάκη στον συγκεκριµένο τηλεοπτικό σταθµό, µε τον αψύ Κρητικό να έχει ξεκάθαρη προτίµηση στη µεταµεσονύχτια ζώνη του.

Ακόµα µεγαλύτερες διαστάσεις στο όλο θέµα δηµιούργησε η παρέµβαση του Αδωνι Γεωργιάδη στην εκποµπή της Αναστασίας Γιάµαλη στο Kontra, όπου, παρόντος του Νίκου Φίλη, µίλησε χωρίς περιστροφές για υποκρισία του Παύλου Πολάκη και της Κουµουνδούρου, αφού, αν και ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόταν ονοµαστικά στον Νίκο Χατζηνικολάου όλο το προηγούµενο διάστηµα, δεν είπε κουβέντα για τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθµού της Αττικής και συνέταιρο του πολύπειρου δηµοσιογράφου στο Real Group.

Πρόσθεσε, δε, ότι αυτού τους είδους η προπαγάνδα στρέφεται πριν και πέρα απ’ όλα εναντίον των εργαζοµένων.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 8/4