Σε µια πρωτόγνωρη, από χρονική άποψη, διαδικασία για την ΕΡΤ, το ∆.Σ. της κρατικής τηλεόρασης υπό τον Κωνταντίνο Ζούλα έχει ξεκινήσει ήδη την έγκριση προγραµµάτων για την επόµενη τηλεοπτική σεζόν, τόσο στο ενηµερωτικό όσο και στο ψυχαγωγικό πεδίο. Το ∆.Σ. του Ραδιοµεγάρου ενέκρινε την κωµική σειρά «Στα σύρµατα», σε παραγωγή της Ηybrid Com & Pro ΙΚΕ, µε τον Τάσο Νούσια και τον Θανάση Τσαλταµπάση, όπως και τη σειρά «Ερηµη χώρα» (οκτώ επεισοδίων) του Γιώργου Γκικαπέππα, µε τους Ελισάβετ Μουτάφη και Γιώργο Καραµίχο, µε εταιρεία παραγωγής τη Needafi xer.

Στο µεταξύ, η ΕΡΤ έχει µεταθέσει την προβολή της σειράς «Η µεγάλη χίµαιρα» του Μ. Καραγάτση για το 2024,
ενώ εξετάζει το ενδεχόµενο να συνεχιστεί η σειρά «Κάνε ότι κοιµάσαι», σε σενάριο Γιάννη Σκαραγκά, µε άλλον τίτλο. Ταυτόχρονα, η διοίκηση αναµένει τις προτάσεις του Φοίβου ∆εληβοριά για τα «Νούµερα». Η ΕΡΤ συζητάει για ακόµα µία παραγωγή, την «Ηλέκτρα», βασισµένη σε υπό έκδοση µυθιστόρηµα της Ελένης Καπλάνη, και περιµένει την «Παραλία», µια σειρά που θα περιγράφει τη ζωή στα Μάταλα της Κρήτης.

Στο µέτωπο της Ενηµέρωσης, το ∆.Σ. ενέκρινε την ανανέωση της εκτέλεσης µεικτής παραγωγής των εκποµπών «Συνδέσεις» και «Σαββατοκύριακο από τις έξι».