Ένα από τα µεγαλύτερα µέτωπα που καλείται να αντιµετωπίσει η διοίκηση του ΑΝΤ1 ενόψει της νέας σεζόν είναι αυτό της αξιοποίησης της Μαρίας Αναστασοπούλου και της περαιτέρω ανάδειξής της στους κόλπους του τηλεοπτικού σταθµού.

Βλέπετε, παρά τη δεδοµένη εµπλοκή της στην πρωινή ζώνη του Αµαρουσίου, είτε µε Παπαδάκη είτε χωρίς τον πολύπειρο δηµοσιογράφο µελλοντικά, έχει πέσει ήδη στο τραπέζι των συζητήσεων της διοίκησης µια σειρά από προτάσεις, που αφενός θα δώσουν στην ίδια µεγαλύτερη ώθηση και αφετέρου θα ενισχύσουν την προσπάθεια εξασφάλισης ακόµα µεγαλύτερου µεριδίου στο δυναµικό κοινό για την πρωινή ζώνη.

Εξάλλου, ένα από τα πλέον διαχρονικά όπλα του ΑΝΤ1 στο πρόσφατο και απώτερο παρελθόν ήταν η δηµιουργία τηλεοπτικών αστεριών πρώτου µεγέθους µέσα από τις τάξεις του καναλιού, κάτι που τα τελευταία χρόνια δεν είχε συµβεί σε αντίστοιχο βαθµό. Ως εκ τούτου και όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, εξετάζεται η ανάληψη µιας εβδοµαδιαίας εκποµπής τύπου talk show από τη δηµοσιογράφο, που θα προβάλλεται στη late night ζώνη, µε τα γυρίσµατα να αποτελούν τροχοπέδη στην οµαλή συνέχιση της παρουσίας της στο πρωινό ενηµερωτικό concept του ΑΝΤ1.

Μέχρι στιγµής και µε φόντο την προεκλογική περίοδο, η ίδια δεν έχει κληθεί να συζητήσει λεπτοµέρειες µε τους ιθύνοντες, ωστόσο οι γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις επιµένουν πως το θέµα αυτό θα έχει πολύ ζουµί το αµέσως επόµενο διάστηµα.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 28/04/2023