Το τηλεοπτικό μέλλον του Μάρκου Σεφερλή στον ΣΚΑΪ και τους μνηστήρες για την παρουσίαση του «5Χ5» σχολίασαν η Ελένη Τσολάκη και η παρέα του «Open Weekend».

Με αφορμή τα πρόσωπα που περνούν αυτές τις ημέρες από δοκιμαστικό στον ΑΝΤ1, η παρουσιάστρια έκανε το δικό της σχόλιο για τις διοικήσεις των σταθμών και τα συμβόλαια που προτείνουν.

«Πολλές φορές κάτι που γράφεται μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να το ξέρει ο άνθρωπος για τον οποίο γράφεται, ως μοχλός πίεσης για άτομα ή προτάσεις ή κανάλια ή διοικήσεις που θέλουν να τον κρατήσουν. Δεν ξέρω αν ισχύει στην περίπτωση του Μάρκου, μιλάω γενικά», ανέφερε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

«Ενισχυμένη πρόταση»

«Εάν μια διοίκηση θέλει να κρατήσει έναν άνθρωπο, το σκέφτεται ή αμφιταλαντεύεται και διαβάσει ότι κάποιο άλλο κανάλι τον θέλει διακαώς, μπορεί να του κάνει μια πιο ενισχυμένη πρόταση», τόνισε αμέσως μετά η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ. «Το οικονομικό κομμάτι δεν έχει να κάνει. Πίστεψέ με, τα οικονομικά των σταθμών, επειδή λίγο-πολύ τα ξέρουμε εσωτερικά, ξέρουμε πού μπορεί να πάει ένα συμβόλαιο από άποψη χρημάτων. Ξέρουμε ποιο είναι το ταβάνι σε κάθε σταθμό», επισημαίνει, κλείνοντας το θέμα η Ελένη Τσολάκη.

Σημειώνεται πως η παρουσιάστρια δεν έχει ακόμη ανανεώσει το συμβόλαιό της με το Open, ενώ δέχεται προτάσεις εντός και εκτός του καναλιού της Παιανίας.

*Δημοσιεύτηκε στην On Time στις 8 Μαΐου 2023.