Με την πολύκροτη υπόθεση της Ελευθερίας Αγραφιώτου ασχολήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 19/05 η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», με την Αγγελική Νικολούλη.

Η εκπομπή που είχε ερευνήσει κατά το παρελθόν την υπόθεση της άτυχης τραπεζικής υπαλλήλου, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη σε υπόγειο πάρκινγκ πολυκαταστήματος, επανήλθε στο θέμα με νέα στοιχεία.

«Ειλικρινά, το λέω ξανά, η ιστορία της Αγραφιώτου, επειδή έχω δεθεί πολύ και επειδή έχουμε κάνει πολύ βαθιά έρευνα, και μόνο στην εικόνα, γιατί έχουμε κάνει την αυτοψία, έχουμε βρεθεί εκεί στον χώρο, σοκάρομαι. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, σαν να ήταν δικός μου άνθρωπος. Ειλικρινά σας μιλάω», είπε η γνωστή δημοσιογράφος.

«Δηλαδή με έχει πιάσει από την αρχή που βγήκαμε στον αέρα, ένα σοκ, μια συγκίνηση για αυτήν, γιατί θα δούμε και τα στοιχεία που μιλάνε από μόνα τους και είναι άγρια. Επειδή βρέθηκα σε εκείνον τον χώρο, έγιναν τόσα λάθη και από τον δήμο του Αμαρουσίου, που δεν πλήρωνε το ρεύμα και είχαν κόψει το φως και ήταν σκοτάδια εκεί, κάτι που εκμεταλλεύτηκε και ο δράστης. Τόσα και τόσα λάθη», συμπλήρωσε.