Καταιγιστικές ήταν οι εξελίξεις στο χθεσινό επεισόδιο της «Γης της Ελιάς», οι οποίες συγκλόνισαν το τηλεοπτικό κοινό.

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μια από τις πιο σοκαριστικές στιγμές που έχουν προβληθεί στη σειρά μέχρι και σήμερα. Πρόκειται για τη σκηνή που ο Αλέξης σκοτώνει με τα χέρια του, την αγαπημένη του, Μυρτάλη.

Ο Αλέξης, τον οποίο υποδύεται ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, μη μπορώντας να αντέξει το γεγονός πως η Μυρτάλη (Αφροδίτη Λιάντου), είναι έτοιμη να τον εγκαταλείψει, αποφασίζει να τη σκοτώσει, δεδομένων και τον ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Ειδικότερα, λίγο πριν φύγει οριστικά η Μυρτάλη από την Μάνη για την Ελβετία, ο Αλέξης το συνειδητοποίησε και έχασε πλήρως τα λογικά του. Εισέβαλε στο σπίτι πιάνοντας τη Μυρτάλη έτοιμη να φύγει. Στην αρχή, την παρακαλούσε επίμονα να μείνει, χωρίς όμως εκείνη να καταφέρει να της αλλάξει γνώμη, ενώ στη συνέχεια την πνίγει με τα ίδια του τα χέρια. Μόλις συνειδητοποιεί τι έκανε, τηλεφωνεί αμέσως στη μητέρα του.

Πώς αντέδρασε το Twitter στον θάνατο της Μυρτάλης

Οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το επεισόδιο, σοκαρίστηκαν με τον θάνατο της Μυρτάλης και τον σχολίασαν στο Twitter, λέγοντας πως δεν της άξιζε ένα τέτοιο τέλος στη «Γη της Ελιάς», εκθειάζοντας ταυτόχρονα τις ερμηνείες των δύο νέων ηθοποιών.

Δείτε μερικά από τα σχόλια στο Twitter: