Το βράδυ του Σαββάτου ο Alpha έκανε μια προβολή τη διασκευή της ελληνικής ταινίας «Υπάρχει και Φιλότιμο», με τίτλο «Ο Μαυρογιαλούρος».

Το «Υπάρχει και φιλότιμο» αποτελεί μια ελληνική κωμική ταινία της Φίνος Φιλμ του 1966 σε σκηνοθεσία Αλέκου Σακελλάριου, με πρωταγωνιστή τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Το κινηματογραφικό φιλμ έχει ως βάση το θεατρικό έργο «Ανώμαλη προσγείωση», μια διαχρονική κωμωδία που έγραψε ο Αλέκος Σακελλάριος και ο Χρήστος Γιαννακόπουλος και την οποία ανέδειξε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με την ερμηνεία του στον κινηματογράφο.

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της διασκευής ανέλαβε ο Χάρης Ρώμας, η Μαρία Λεκάκη και η Καλλιρόη Μυριαγκού, οι οποίοι επανασυνδέθηκαν τηλεοπτικά 21 χρόνια μετά την αξέχαστη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες του Twitter «τρελάθηκαν» με τις κοινές σκηνές των ηθοποιών, καθώς αναπόλησαν τις μοναδικές στιγμές από τη σειρά του ΑΝΤ1 με τους ρόλους που είχαν υποδυθεί στη σειρά οι ηθοποιοί, δηλαδή τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό, την Πέγκυ Καρρά και την Ματίνα Μανταρινάκη.

Μάλιστα, η σκηνή που οι τρεις πρωταγωνιστές της ταινίας έπαιξαν χαρτιά θύμισε στους φαν το επεισόδιο του «Κωνσταντίνου και Ελένης» με τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό ως χαρτοπαίκτη.

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις: