Aνοίγει τα φτερά του, αναβαθμίζεται και προφανώς το ευχαριστιέται -όπως εξάλλου είναι απολύτως λογικό- a priori. Για ποιον γράφουμε, το βλέπετε από τη σχετική λήψη. Να εξηγήσουμε λοιπόν: νέο ρόλο στο Mega θα έχει ο Κώστας Τσουρός.

Από την επόμενη σεζόν φυσικά. Και μάλιστα η αποκάλυψη δεν έγινε από το κανάλι αλλά από τον ΑΝΤ1. Στο διά ταύτα, την είδηση αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας από το «Πρωινό», αναφέροντας ότι ο δημοσιογράφος αποχωρεί από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη αναλαμβάνοντας δική του στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου.
«Την πληροφορία την έχω από στελέχη του Mega, θα ακουστεί για πρώτη φορά. Εγώ δεν κάνω τηλεοπτικό ρεπορτάζ, αλλά είμαι στον χώρο, μιλάω με ανθρώπους και το λέω με ποσοστό βεβαιότητας 99,9%», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν πήρα τον Κώστα για να μην τον φέρω σε δύσκολη θέση, να τον ρωτήσω για να μου επιβεβαιώσει ή όχι. Γιατί είμαστε φίλοι -κάνουμε παρέα με τον Κώστα- και δεν θα μπορούσε να μου πει ψέματα. Εγώ το έμαθα όμως ως δεδομένο».

«Απέναντι από τη Γερμανού»

Για να περιγράψει αμέσως μετά: «Ο Κώστας Τσουρός φεύγει από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και ανοίγει τα φτερά του, συνεχίζοντας μόνος του. Αναλαμβάνει ως κεντρικός παρουσιαστής εκπομπής Σαββατοκύριακο μεσημέρι στο Mega. Η εκπομπή θα είναι απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού. Τώρα, αν θα είναι δεκαπέντε λεπτά νωρίτερα ή ένα τέταρτο πιο αργά, δεν το γνωρίζω.

Πάντως, σας το δίνω αποκλειστικά, είναι μια σίγουρη πληροφορία. Δεν νομίζω να διαψευστώ, διότι μαθαίνω ότι θα βγάλει το Mega τις επόμενες ημέρες, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, και ανακοίνωση». Κλείνοντας μάλιστα, συνόψισε: «Παραμένει στο Mega ο Κώστας Τσουρός, τον τιμά το κανάλι όπου δουλεύει και θεωρεί ότι ήρθε η ώρα να του εμπιστευτεί δική του εκπομπή. Ο Κώστας Τσουρός αναλαμβάνει εκπομπή μεσημεριανή το Σαββατοκύριακο, στη ζώνη προβολής απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού».

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή