Εκεί όπου τους συνήθισαν τηλεθεατές και ακροατές τα προηγούµενα χρόνια επιστρέφουν, κατά πάσα πιθανότητα, ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος.

Οι γνωστοί «Αταίριαστοι», αφού δοκίµασαν την τύχη τους σε νέες ώρες, το µεσηµέρι για την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και νωρίς το απόγευµα στο ραδιόφωνο, φαίνεται πως από την επόµενη σεζόν βρίσκουν εκ νέου τα παλιά τους δηµοσιογραφικά ληµέρια.

Στο ραδιόφωνο παίρνουν το τιµόνι στη ζώνη 6-8 το πρωί, όπου ο Γιάννης Κολοκυθάς, που την «τρέχει» από τον περασµένο Σεπτέµβριο, ανοίγει φτερά για άλλες ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες, καθώς λήγει το συµβόλαιό του.

Παράλληλα, οι χαµηλές πτήσεις που έγραψε τηλεοπτικά η εκποµπή τους στη ζώνη 12-2 υποχρεώνει τον σταθµό να τους µεταφέρει εκεί όπου βρίσκονταν, και µε αρκετά καλύτερα ποσοστά, δηλαδή στο δίωρο 10-12.

Η αποχώρηση του Γιάννη Κολοκυθά υποχρέωσε τον σταθµό σε αναζήτηση υπεύθυνου και για τις ενηµερωτικές εκποµπές, καθώς ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός είχε και τη συγκεκριµένη διευθυντική θέση, που µε την αποχώρησή του χηρεύει.

Το πρόσωπο αυτό είναι ο Κωστής Τσιακανίκας από τον ANT1, ο οποίος είχε κλείσει στον ΣΚΑΪ εδώ και λίγο διάστηµα, αλλά το όνοµά του έγινε γνωστό πριν από µερικά εικοσιτετράωρα.

Όσο για τον ίδιο τον δηµοσιογράφο, αναµένεται να επιστρέψει σε ραδιοφωνικό δίδυµο µε τη σύντροφό του, Μαρία Αναστασοπούλου, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό έως τώρα τι θα κάνει τηλεοπτικά.

Ενδεχοµένως, πάντως, να αναλάβει ανάλογη θέση στην ANT1, σενάριο που ενισχύεται µε φόντο τόσο την αποχώρηση Τσιακανίκα όσο και τη γενικότερη τάση για αλλαγές που υπάρχει στο Μαρούσι ενόψει της νέας σεζόν.

*Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ το Σάββατο 01/07/2023