Απόψε ο μεγάλος ημιτελικός του Survivor All Star. 

O Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι οι δύο παίκτες που βρίσκονται ήδη στον ημιτελικό και απομένει ακόμα μία θέση, την οποία διεκδικούν ο Νίκος Μπάρτζης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

To τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίσει ποιον από τους δύο θέλει στον τελικό, αφού οι γραμμές παραμένουν ανοιχτές μέχρι το βράδυ, οπότε και θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την τρίτη θέση του ημιτελικού.

Έπειτα θα έχουμε νέα ψηφοφορία και στο τέλος του ημιτελικού θα αποχωρήσει ακόμα ένας από τους τρεις παίκτες για να πάμε στον τελικό με δύο παίκτες.

Επειδή οι γραμμές είναι ανοιχτές, τα spoilers είναι ελάχιστα, αλλά οι πιο δημοφιλείς σελίδες spoiler αναφέρουν ότι ο Νίκος Μπάρτζης θα πάει στον μεγάλο τελικό.

Μάλιστα, αναφέρουν τα spoilers ότι στον μεγάλο τελικό θα είναι ο Νίκος Μπάρτζης και ο Σάκης Κατσούλης, μένει να δούμε τι θα γίνει απόψε στον ημιτελικό!

Οι τέσσερις φιναλίστ μάζεψαν τα απαραίτητα, όλοι οι παίκτες έβαλαν δίχως δεύτερη σκέψη φωτιά σε όλα όσα βρίσκονταν στην παραλία και άφησαν τις μπαντάνες να χαθούν στους ανέμους, ο τελευταίος στίβος μάχης δόθηκε με κερδισμένη τη Μαριαλένα, αποχώρησαν από τον Άγιο Δομίνικο και σήμερα το βράδυ θα τους δούμε στο Γαλάτσι.